Σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Ο Νίκος Μουτσινάς ξεκαθάρισε πλέον μέσα από το «Καλό μεσημεράκι» ότι δεν θα συνεχίσει του χρόνου με το ίδιο project. Για την ακρίβεια, όπως δήλωσε, κατά 80% θα μείνει και εκτός τηλεόρασης.

Αυτό η αλήθεια είναι ότι ακουγόταν εδώ και πολύ καιρό, μιας και ο Νίκος είχε εκφράσει την επιθυμία να κάνει ένα διάλειμμα από την καθημερινή τηλεόραση.

Εννοείται ότι από τον ΣΚΑΪ προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, αλλά όταν είδαν ότι ο Νίκος είναι αδιαπραγμάτευτος, άρχισαν να σχεδιάζουν την επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου, ο ΣΚΑΪ θέλει να αλλάξει εντελώς τη φιλοσοφία της μεσημεροαπογευματινής ζώνης.

Μέχρι τώρα, σε αυτή τη ζώνη είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε το «Καλό μεσημεράκι», ριάλιτι παιχνίδια σαν το My Style Rocks και το Κάτι ξαναψήνεται και καθημερινές σειρές.

Αυτό που δεν είχε δοκιμάσει μέχρι τώρα ο ΣΚΑΪ ήταν τηλεπαιχνίδι. Αυτό σκοπεύει λοιπόν να κάνει την επόμενη σεζόν, βάζοντας στο καθημερινό του πρόγραμμα δύο τηλεπαιχνίδια. Η πολύ καλή πορεία του «Ρουκ Ζουκ», του Chase, του «Τροχού της τύχης», του «Εκατομμυριούχου», του Deal, του 5Χ5 έκαναν τους ανθρώπους του σταθμού να πιστεύουν ότι είναι η ιδανική λύση για να καλύψουν μέρος του κενού που θα αφήσει το «Καλό μεσημεράκι».

Μάλιστα, η ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Μάρκο Σεφερλή, αλλά και η διεκδίκηση του Χρήστου Φερεντίνου από τον Alpha φανερώνουν ότι το σχέδιο του σταθμού είναι να αξιοποιήσει αυτούς τους ανθρώπους στο καθημερινό του πρόγραμμα και δη στη συγκεκριμένη ζώνη.

Πηγή