Το ζευγάρι έχει ήδη αρραβωνιαστεί εδώ και καιρό.

Μια πολύ όμορφη περίοδο διανύει στην προσωπική ζωή του ο Λούκας Γιώρκας, καθώς έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Βασιλικής Σαλαμπάση και ετοιμάζονται να παντρευτούν!

Το ζευγάρι έχει αρραβωνιαστεί και προετοιμάζεται για τον γάμο του, που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2023.

Η αλήθεια είναι πως ο Λούκας Γιώρκας προτιμάει να κρατάει χαμηλούς τόνους στην προσωπική ζωή του και παρά τα σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, εκείνος σπάνια τοποθετείτε. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Πρωινό μας», ο ίδιος είχε δηλώσει για τη σχέση του:

«Έχω πει ότι είμαι καλά και έχω θέσεις τις βάσεις για τα πλάνα μου στα προσωπικά μου σχέδια το επόμενο διάστημα. Όταν μια στιγμή χαρακτηρίζεται από αγάπη και γεμίζει η στιγμή αυτή (από αγάπη), μόνο ωραία μπορεί να είναι».

Το πρωί της Παρασκευής 17/3, ο Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε στον αέρα του «Happy Day» πως ο Λούκας Γιώρκας και η Βασιλική Σαλαμπάση παντρεύονται το καλοκαίρι στην Κύπρο. Ο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή παίζει ποδόσφαιρο κάθε εβδομάδα με τον τραγουδιστή κι έτσι μετέφερε όλο το παρασκήνιο.

Ακόμα, αποκάλυψε πως το ζευγάρι είναι αχώριστο, με τη Βασιλική Σαλαμπάση να συνοδεύει τον Λούκα Γιώρκα στις προπονήσεις για το ποδόσφαιρο.

Πηγή