Τι έδειξε on air η παρουσιάστρια;

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης πρόκειται να παντρευτούν μέσα στο καλοκαίρι του 2023!

Μπορεί το ζευγάρι να ανέβαλε τον γάμο του αρκετές φορές, ωστόσο πλέον η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και οι δύο τους βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», μάλιστα, αυτή την περίοδο βρίσκεται σε διαδικασία εύρεσης νυφικού και σε καθημερινή βάση κάνει πρόβες προκειμένου να βρει αυτό που ταιριάζει απόλυτα με το γούστο και την αισθητική της.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής του «Happy Day», η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδειξε στον αέρα μια φωτογραφία από την πρόβα νυφικού της, δείχνοντάς μας το νυφικό που φοράει. «Ορίστε βρε, η Μαρία ψάχνει νυφικά», ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! ο Άρης Σοϊλέδης αποκάλυψε τον λόγο που αναβλήθηκε ο γάμος του με τη Μαρία Αντωνά: «Ο γάμος δεν έγινε γιατί τρέχαμε με πολλές υποχρεώσεις που είχαμε και τις πολλές δουλειές της Μαρίας. Δεν γινόταν πρακτικά να το οργανώσουμε όπως θέλαμε. Μέσα στο επόμενο καλοκαίρι, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα παντρευτούμε.

Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη όμως αν θα είναι ένας μεγάλος και ανοιχτός γάμος ή σε πιο στενό κύκλο. Το μόνο σίγουρο είναι πως κουμπάροι μας θα είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Φραγκολιάς με τη σύντροφό του Δώρα Πατσιώτη».

Πηγή