Οι Walkman The Band δηλώνουν… «Είναι Φάση Το Αγόρι» στο νέο τραγούδι που κυκλοφορεί από την Heaven Music σε μουσική Γιώργου Θεοδοσιάδη και στίχους Γιάννη Δαλιανίδη.

«Είναι φάση το αγόρι» γιατί τότε είχε φάση και με ένα πεντοχίλιαρο σε έβλεπαν Ωνάση, μας λένε οι στίχοι τους.

«Είναι φάση το αγόρι (είναι φάση), Είναι φάση το παιδί (το παιδί), Το γουστάρω κι ένα έχει σημασία, Να τη βρούμε με το αγόρι (πω πω φάση), Να τη βρω με το παιδί (το παιδί), Και να πέσουμε τα δυο μας σε αφασία.»

Οι Walkman The Band μας ταξιδεύουν μέσα από ένα μαγικό music video στην δεκαετία του 80. Κάποιοι την ζήσαμε, κάποιοι την θυμόμαστε και κάποιοι την μαθαίνουμε! Στο ντύσιμο υπερβολικοί, κοινωνικά μαχόμενοι, «Τσοβόλα δώς’ τα όλα» θα πληρώσουν οι επόμενοι. Μια ατάκα που θα μείνει…

Οι Walkman The Band που τους μάθαμε από το τραγούδι «Τι έγινε Κωστάκη», αλλά και από τις ξεκαρδιστικές διασκευές τραγουδιών που κάνουν στο TikTok, παρουσιάζουν με εικόνα και ήχο την πιο μαγική δεκαετία.

ΚITT, στρογγυλοφάναρο, ντισκομπάλα, ρούχα της δεκαετίας, αλλά και Γαρδέλης, Πίκουλα, Ψάλτης, Φίνου και πολλοί άλλοι αγαπημένοι σταρ της δεκαετίας του 80, σε ένα music video-ταξίδι στο χρόνο.

Το νέο τραγούδι «Είναι Φάση Το Αγόρι» κυκλοφορεί τώρα από την Heaven Music και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Βρείτε το εδώ: https://lnk.to/inefasitoagori

Δείτε το στο YouTube: