Η Ελένη Τσολάκη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «The 2night show» και μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε μία σπάνια αναφορά στην προσωπική ζωή της ενώ αποκάλυψε ποιο θα είναι το τηλεοπτικό μέλλον της.

Όσον αφορά στον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη, η Ελένη Τσολάκη εξομολογήθηκε πως μετρούν επτά χρόνια κοινής πορείας αλλά και πως έναν χρόνο μετά τον γάμο τους υπήρξαν δημοσιεύματα που τους χώριζαν.

«Με τον Παύλο είμαστε μαζί επτά χρόνια. Μέσα σε αυτά τα έξι χρόνια άλλαξαν πολλά επαγγελματικά και προσωπικά. Έναν χρόνο μετά τον γάμο μας έγραφαν ότι χωρίσαμε. Σημασία έχει να είμαστε εμείς καλά. », ήταν τα λόγια της.

Σχετικά με τα επόμενα επαγγελματικά βήματά της, αφού φέτος λήγει το συμβόλαιο της με το Open, η Ελένη Τσολάκη είπε αρχικά: «Τελειώνουμε το συμβόλαιο. Βάζω το πρώτο πληθυντικό. Δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει την επόμενη σεζόν. Έχουμε κάνει μερικές κουβέντες με τον σταθμό, υπάρχει η διάθεση και από τους δυο μας, θα δούμε όμως τι θα είναι αυτό και πως θα είναι».

Και συνέχισε: «Ναι, και αυτό είναι πάντα όμορφο. Είναι όμορφο να βλέπει κάποιος τη δουλειά σου και μετά από πάρα πολλά χρόνια προσπάθειας να σου λέει, ”το κάνεις ωραία, μήπως να δούμε και κάτι”. Αλλά, επειδή είμαι ήδη δυόμιση χρόνια στο OPEN και είμαι καλά και με τους ανθρώπους έχω μια ωραία προσωπική σχέση, νομίζω ότι πάντα προέχει να κάνεις μια κουβέντα με εκείνους και μετά όλα τα άλλα.

Πάντα όμως είναι θετικό να ακούς καλά λόγια και, επειδή δεν τα έχουν και εύκολα οι άνθρωποι, άσε αυτούς που τα λένε να τα πουν. Δεν είναι κακό».

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε τι άλλο θα έκανε στην τηλεόραση, η παρουσιάστρια ήταν ξεκάθαρη: «Θα έκανα τα πάντα αλλά νομίζω ότι, επειδή τώρα νιώθω καλά και αυτή η εκπομπή μού ταιριάζει, την αγαπώ και την ξέρω, αισθάνομαι καλά και πατάω στα πόδια μου. Νιώθω στέρεη στο έδαφος και πιστεύω πως έχω στο μυαλό μου και ξέρω τι θέλω να κάνω, για πρώτη φορά ίσως».

Πηγή