«Δεν μπορώ να βάλω τον εαυτό μου στην ίδια κατηγορία με ένα παιδί που πηγαίνει σε ένα στούντιο και λέει πέντε χαζομάρες».

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, ο Bo συμμετέχει στο «Just The 2 Of US» και έχει για παρτενέρ του την Εύη Δρούτσα.

Πρόσφατα, ο γνωστός rapper παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και -μεταξύ άλλων- απάντησε και για το αν θεωρεί τους trappers συναδέλφους του.

Bo, θεωρείς τους trappers συναδέλφους σου;

Όχι. Καταρχήν εγώ είμαι δημιουργός. Γράφω στίχους, κάνω παραγωγές, ενορχηστρώνω, δουλεύω πάρα πολύ για κάθε πρότζεκτ που βγαίνει, όπως το τραγούδι “Το ξέρεις” που κυκλοφορήσαμε πρόσφατα με τον Χρήστο Δάντη. Δεν μπορώ να βάλω τον εαυτό μου στην ίδια κατηγορία με ένα παιδί που πηγαίνει σε ένα στούντιο και λέει πέντε χαζομάρες.

Σας θυμίζουμε ότι ο Bo βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο των συζητήσεων λόγω της σχέσης του με την Καρολίνα Καλύβα. Ωστόσο, οι δυο τους χώρισαν όταν η pilates instructor ήρθε πιο κοντά με τον Μάριο Πρίαμο στο «Survivor All Star».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή «Γεια σου», ο Bo ανέφερε για το τέλος της σχέσης τους ότι «ταιριάζει πολύ η λέξη “ήταν ζευγάρι”. Δεν είμαστε πια. Πίστευα ότι ο Μάριος ήταν φίλος μου και ότι ο λόγος του ήταν μπέσα. Πριν φύγουν τα παιδιά, ο Μάριος μου είπε ότι θα μου την προσέχει. Και εκείνος βρίσκεται σε σχέση. Από όπου και να το πιάσεις είναι όλο λάθος.

Άκουσα διάφορα στην αρχή αλλά νόμιζα ότι απλά μιλούσαν και την πρόσεχε, όπως μου υποσχέθηκε. Το παιδί (η Καρολίνα) που παρέδωσα στην Acun Medya δεν έχει καμία σχέση με το παιδί που βλέπω στο trailer. Μου έλεγε ότι είναι πολύ ερωτευμένη. Δεν έχει γίνει παρεξήγηση, είναι ξεκάθαρο. Είναι ένα τεράστιο λάθος που έκαναν προς τον εαυτό τους, δεν σεβάστηκαν ανθρώπους που αφήσαν πίσω».

Πηγή