Δημοσίευσε ένα βίντεο πριν από 4 χρόνια.

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής μετρούν 2,5 χρόνια κοινής πορείας και πριν από τέσσερις μήνες ήρθε στη ζωή η κόρη τους, η Ολίβια, όπως αποκάλυψαν ότι θα την ονομάσουν.

Και μπορεί τον Οκτώβριο του 2020 να έγιναν ζευγάρι, ωστόσο η επιχειρηματίας και ο τραγουδιστής είχαν γνωριστεί αρκετά χρόνια πριν. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στη θεατρική παράσταση «Hair», αλλά είχαν δωρίσει και τις φωνές τους στους ήρωες μιας μεταγλωττισμένης ταινίας.

Γενικότερα, ανάμεσα στη Μαίρη Συναστάκη και στον Ίαν Στρατή υπήρχε ανέκαθεν σεβασμός και συμπάθεια, ενώ λίγο καιρό πριν γίνουν ζευγάρι έκαναν και παρέα, μιας και είχαν κοινούς φίλους. Έως τότε ο καθένας βρισκόταν σε διαφορετικές σχέσεις.

Το βράδυ της Τρίτης (4/4), η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο από τον Απρίλιο του 2019, στο οποίο πρότεινε στους διαδικτυακούς φίλους της κάποια τραγούδια που πίστευε ότι θα έπρεπε να έχουν μεγαλύτερη επιτυχία από αυτή που είχαν.

Στη συγκεκριμένη λίστα, λοιπόν, βρίσκεται και ένα κομμάτι του Ίαν Στρατή. Τέσσερα χρόνια μετά από εκείνη την ημέρα, η Μαίρη Συνατσάκη σχολιάζει: «Εντάξει, τον ψιλοσυμπαθούσα πάντα».

Πηγή