Τι έγραψε στο Instagram;

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συνεχώς μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, αλλά και όλα όσα την απασχολούν και την προβληματίζουν.

Αυτή τη φορά, η πρώην παίκτρια του «Survivor All Star» προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και, μέσω αυτής, αναφέρθηκε στις φιλίες της, αλλά και σε ανθρώπους που την έχουν απογοητεύσει.

Χωρίς να κάνει αναφορά σε συγκεκριμένο όνομα, η Βρισηίδα Ανδριώτου έγραψε χαρακτηριστικά: «Προτιμώ να μείνω μόνη μου, παρά να κάνω παρέα με διπρόσωπους ή με άτομα που κάνουν παρέα άλλους μόνο για το συμφέρον. Στην Ελλάδα, οι περισσότεροι είναι να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα.

Μην απελπίζεστε όμως. Υπάρχουν κι άτομα που δεν είναι έτσι. Έχω τέτοια υπέροχα άτομα στη ζωή μου, σίγουρα είναι μειοψηφία στην Ελλάδα, αλλά υπάρχουν εκεί έξω. Εύχομαι ο καθένας να βρει αυτό που του αξίζει. Ο Θεός βλέπει».

Πρόσφατα, η ίδια αποφάσισε να βάλει τέλος στην φιλία της με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά τις δηλώσεις της για τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα και τη συμπεριφορά του «Survivor All Star».

Μιλώντας στο «Πρωινό μας», η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανάφερε για τον φαρμακοποιό: «Έμεινα έκπληκτη με τον άνθρωπο που λέγεται Σπύρος Μαρτίκας. Δεν είναι ένας ρόλος, είναι ένας αδίστακτος άνθρωπος, ο οποίος διψά για δημοσιότητα και χρήματα. Με την Βρισηίδα κάνουμε παρέα. Αυτά που έγιναν μέσα στο παιχνίδι πλήγωσαν κι εμένα κι όλα τα παιδιά.

Όλοι ξέρουν τι είναι. Δεν μπορώ σαν Ευρυδίκη στα χρόνια που έχω φτάσει και με αυτά που έχω περάσει, να αφήσω κάποιον να με μεταχειρίζεται σαν μία μαριονέτα και να μην μιλώ, επειδή έτυχε στην ζωή η Βρισηίδα να είναι φίλη μου».

Πηγή