«Θέλησε να υποστηρίξει τον Αλέξη Γεωργούλη».

Τις δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού για τον Αλέξη Γεωργούλη στο «Χαμογέλα και πάλι» σχολίασαν το πρωί της Δευτέρας στο «Happy Day».

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε πως η εικόνα που έχει για τον Αλέξη Γεωργούλη τα τελευταία 25 χρόνια που είναι φίλοι, δεν έχει καμία σχέση με αυτά που τον κατηγορούν και δήλωσε σίγουρη για την αθωότητά του, λέγοντας πως «αν έχει κάνει κάτι θα τον κρεμάσει».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποστήριξε στον αέρα του Alpha πως σε τέτοιες περιπτώσεις καλό θα ήταν να μην εκφραζόμαστε με απόλυτα σιγουριά, μιας και καθημερινά βλέπουμε πολλά.

«Η Μαρία Σολωμού θέλησε να υποστηρίξει τον Αλέξη Γεωργούλη στη Σίσσυ. Άκουσα και τη Ζήνα που είπε ότι δεν είχαμε ακούσει κάτι, που το έχουμε πει και εμείς σε αυτή την εκπομπή.

Από την άλλη αυτή η απόλυτη βεβαιότητα καλό είναι να μας συντροφεύει μόνο για τον εαυτό μας, άντε για έναν πολύ δικό μας άνθρωπο.

Είπε ότι βάζει το χέρι της στη φωτιά, είπε αποκλείεται… Να πεις μια υποστηρικτική κουβέντα το δικαιούσαι, αλλά μην είσαι απόλυτος Πλέον δεν ξέρουμε τι γίνεται δίπλα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του «Happy Day».

Πηγή