Μη χάσετε το νέο επεισόδιο του διαγωνισμού μαγειρικής, απόψε στις 21.00!

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 8/5, οι «βετεράνοι» του MasterChef κατάφεραν να κατακτήσουν τη νίκη, και μαζί τέσσερις θέσεις για τους Top 8!

O Αλέξανδρος Αντωνελάκης, ο Νίκος Τράκας, ο Δημήτρης Πολιτάκης και ο Νίκος Κοντός, ήταν η τετράδα που ηττήθηκε στη δοκιμασία του Test Δημιουργικότητας και καλούνται να διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο MasterChef 2023.

Ο κίνδυνος της αποχώρησης, σε αυτό το κομβικό σημείο του διαγωνισμού, αλλά και η δυσάρεστη θέση να βρίσκονται αντιμέτωποι ο ένας με τον άλλο, φέρνουν απογοήτευση και προβληματισμό στους υποψήφιους.

Τρία τεχνικά στάδια στη Δοκιμασία Ασυλίας θα δώσουν σε κάποιον το εισιτήριο για τους οκτώ καλύτερους του φετινού διαγωνισμού, χωρίς να χρειαστεί να μαγειρέψει στη Δοκιμασία Αποχώρησης. Ποιος θα κερδίσει την ασφάλεια του εξώστη και ποιοι θα κληθούν να υπερασπιστούν τη θέση τους στο διαγωνισμό;

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2023 τον διακεκριμένο chef Μιχάλη Μάρθα, ο οποίος έχει ετοιμάσει ένα πιάτο αντιγραφής υψηλών γαστρονομικών απαιτήσεων.

Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να προσέξουν και την παραμικρή λεπτομέρεια, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις υφές και στις γεύσεις του πιάτου και να αποδείξουν πόσο πολύ θέλουν να παραμείνουν στο διαγωνισμό.

Η καλή διαχείριση των βημάτων της συνταγής αλλά και του άγχους της παραμονής θα κρίνουν το αποτέλεσμα.

Δείτε το trailer της Τρίτης 9/5

Ο μεγαλύτερος, πρωτότυπος, παγκόσμιος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, συνεχίζει για άλλη μια συναρπαστική σεζόν την επιτυχημένη πορεία του στο Star για να αναδείξει τον επόμενο ή την επόμενη MasterChef 2023 της Ελλάδας

MasterChef 2023 πιο δυναμικό από ποτέ!