Βραδιά Eurovision edition απόψε στον Αlpha.

Την υπόσχεση που είχε δώσει στον Νίκο Κοκλώνη, όταν τον φιλοξένησε στην εκπομπή του, «Έλεος», κράτησε ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση του παρουσιαστή-παραγωγού και θα είναι ο 5ος κριτής του J2US, στο αποψινό, έκτακτο live του φαντασμαγορικού σόου, το οποίο θα έχει άρωμα Eurovision. Άλλωστε ο Ηλίας Ψινάκης γνωρίζει πολύ καλά τον θεσμό, αφού ήταν ο μάνατζερ του Σάκη Ρουβά, όταν το 2004 ο τραγουδιστής εκπροσώπησε την χώρα μας στον θεσμό που είχε διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη με το τραγούδι Shake It, κερδίζοντας την 3η θέση.

Οι εκπλήξεις που επιφυλάσσει ο Νίκος Κοκλώνης στο κοινό δεν θα σταματήσουν εκεί, αφού από τη σκηνή του 11ου live θα περάσουν κι άλλοι αγαπημένοι ερμηνευτές που είχαν εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό θεσμό τραγουδιού. Μία εξ αυτών η Στεφανία Λυμπερακάκη, η 20χρονη σήμερα performer που με το τραγούδι Last Dance ήταν η ελληνική συμμετοχή του 2021 και θα βρεθεί απόψε ζωντανά στο Just the 2 Of Us.

Καλλιτεχνικός «ενορχηστρωτής» των σημερινών εμφανίσεων θα είναι όπως πάντα ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος έχει επιμεληθεί καλλιτεχνικά πολλές ελληνικές συμμετοχές που έκαναν αίσθηση στη Eurovision, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και άλλων χωρών, ανάμεσα στις οποίες το My Number One που χάρισε στη χώρα μας και την Έλενα Παπαρίζου τη μεγάλη πρωτιά.

Πολλά και διαφορετικά τραγούδια του διαγωνισμού από το 1972 έως το σήμερα θα ακουστούν απόψε, ποια είναι όμως τα αγαπημένα τραγούδια των παικτών;

Ναταλία & Γιώργος ψηφίζουν «My number one», «Σωκράτης» και «Alcohol is free»

Φελίσια & Τριαντάφυλλος ψηφίζουν «Dancing Lasha Tumbai» και «Άνοιξη»

Άρης & Μαριάντα ψηφίζουν «Hold me now» και «Euphoria»

Λουίζα & Beast ψηφίζουν «Alcohol is free» και «Euphoria»

Γιώργος & Στεφανία ψηφίζουν «Hold me now», «Euphoria» και «Μάθημα Σολφέζ»

Παντελής & Κατερίνα ψηφίζουν «My number one» και «Fuego»

Ιάσονας & Ηρώ ψηφίζουν «Apres toi» και «Hard rock hallelujah»

Θα τραγουδήσει άραγε κάποιο ζευγάρι το αγαπημένο του τραγούδι;

Το J2US με τον Νίκο Κοκλώνη έρχεται απόψε Παρασκευή στις 21.00 στον Alpha σε ένα live Eurovision Edition που θα συζητηθεί.