Οι απειλές του Αλέξη συνεχίζονται προς την Μυρτάλη και εκείνη προσπαθεί να γλιτώσει και να αποφύγει τα χειρότερα, στην Γη της Ελιάς. Η Εύα βλέπει την ζωή της να αλλάζει στη Γη της Ελιάς από τη μια μέρα στην άλλη και αποφασίζει να πάει στο Ντουμπαί. Την ίδια ώρα, ο Χρήστος αρχίζει να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή. Ποια προσπαθεί να προστατέψει η Μυρτάλη;

Όσα θα δούμε σήμερα 15/5 στην Γη της Ελιάς

Η Εύα βρίσκεται στα όρια νευρικού κλονισμού και ο Χρήστος, για πρώτη φορά, δείχνει να κουράζεται με αυτή την κατάσταση. Η Ισμήνη μιλάει στον Κωνσταντίνο για την επένδυση που έκανε και η αντίδρασή του δεν είναι τόσο θετική. Η Αντωνία και η Αλκμήνη καβγαδίζουν. Η Βασιλική ζητάει από την Αρετή να μην κάνει υποδείξεις σχετικά με την ανατροφή του μωρού.

O Πότης γνωρίζει την κοπέλα που θα υποδυθεί τη σύντροφό του και λίγο αργότερα τη συστήνει στην Άννα. Ο Αποστόλης έχει τάση λιποθυμίας και η Αφροδίτη, η νέα αγροτική γιατρός, σπεύδει στο ελαιοτριβείο.

Η Εύα αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση για δουλειά στο Ντουμπάι. Η Μυρτάλη στην Γη της Ελιάς, τρομοκρατημένη, αποκαλύπτει στη Μαργαρίτα ότι ο Αλέξης ζηλεύει πολύ και θέλει να κάνει κακό στη Θεοδώρα.

Πηγή