Σοκαρισμένοι φαίνεται να είναι όλοι, μετά την αποκάλυψη που κάνει η Μαρίνα για την Μυρτάλη στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς».

Η Μαρίνα μιλά για την σχέση της Μυρτάλης με τον Αλέξη

Μετά από ένα γεμάτο ένταση διοικητικό συμβούλιο στο οποίο τα πνεύματα είναι τεταμένα, με την Ιουλία να είναι εχθρική προς την Μαργαρίτα, τον Λυκούργο και τον Φίλιππο να θέλουν να παραιτηθούν και την Ιουλία να λέει ότι δεν δέχεται εκβιασμούς, το βράδυ συναντιούνται και η Μαρίνα στη «Γη της Ελιάς» θα τους μιλήσει για την Μυρτάλη και για πράγματα που εκείνοι δεν γνωρίζουν για τη σχέση της με τον Αλέξη.

Ξεκινώντας να μιλά τους θυμίζει το σπίτι που είχε νοικιάσει στην ερημιά και δεν ήθελε να πληρώσει. «Το ήθελε για να κρατήσει κλειδωμένο τον Αλέξη…, να τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Η ίδια μου το είχε πει…Τον είχε απαγάγει με την απειλή όπλου..», τους λέει και όλοι μένουν άναυδοι, ενώ ο Ισίδωρος δεν μπορεί να πιστέψει πως η Μυρτάλη έκανε κάτι τέτοιο, να τον απαγάγει δηλαδή υπό την απειλή όπλου.

Συνεχίζοντας τους λέει ότι την είχε πείσει ότι μόνο αυτός την αγαπούσε, καθώς δεν την έκρινε για τις πράξεις της. Τότε η Ιουλία συνειδητοποιεί ότι με την στάση που είχαν όλοι απέναντι στην Μυρτάλη, την έκαναν να προσκολληθεί περισσότερο στον Αλέξη.

«Η κυρία Μαργαρίτα προσπάθησε να την προειδοποιήσει.., αρκετές φορές.. δεν φταίει εκείνη», λέει η Μαρίνα.

Πηγή