Το ακυκλοφόρητο υλικό περιλαμβάνει τα instrumentals των τριών τραγουδιών, καθώς και ιδιαίτερα μουσικά θέματα που γράφτηκαν ειδικά για την τηλεοπτική σειρά.

Ο Νίκος Τερζής, ο Νίκος Μωραΐτης και η Panik Oxygen μας ταξιδεύουν μουσικά στον «Παράδεισο Των Κυριών», μέσα από ένα digital album με τα τραγούδια και ορχηστρικά που «έντυσαν» τον α’ κύκλο της επιτυχημένης ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς του Alpha.

Το album «Ο Παράδεισος Των Κυριών», που κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, περιλαμβάνει τα τρία τραγούδια που γοήτευσαν το κοινό κι αγαπήθηκαν πολύ, αποσπώντας κολακευτικά σχόλια, καθώς και ακυκλοφόρητο υλικό.

Συγκεκριμένα, στο tracklist υπάρχουν το τραγούδι των τίτλων αρχής, «Παράδεισος», ένα ιδιαίτερο βαλς με την εξαιρετική χροιά του Θοδωρή Βουτσικάκη, το «Γι’ Αυτούς Τραγουδάω» που ερμηνεύει η σπουδαία Αλέκα Κανελλίδου και το «Να ‘Χα Δυο Μέτρα Σύννεφο», ένα μουσικό ταξίδι στη χαρά με την ξεχωριστή φωνή της Ανδριάνας Μπάμπαλη.

Το ακυκλοφόρητο υλικό περιλαμβάνει τα instrumentals των τριών τραγουδιών, καθώς και ιδιαίτερα μουσικά θέματα που γράφτηκαν ειδικά για την τηλεοπτική σειρά.

Βρείτε το album «Ο Παράδεισος Των Κυριών» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής: https://bfan.link/o-paradeisos-ton-kyrion