Η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησε για την απόφασή της να μετακομίσει μόνιμα στον Πειραιά, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση της με την Ιωάννα Τούνη.

Για τον έρωτά της με τον Σπύρο Μαρτίκα, την μόνιμη στέγη της πλέον στον Πειραιά, αλλά και για το εάν ευχήθηκε στην Ιωάννα Τούνη για την εγκυμοσύνη της, μίθλησε η Βρισηίδα Ανδριώτου στην κάμερα του Happy Day.

«Πλέον ζω μόνιμα στην Αθήνα πλέον, χάρη στον Σπύρο μετακόμισα μαζί του στον Πειραιά, σαν φυσιολογικό ζευγάρι. Είναι ακόμα νωρίς για να κάνουμε το επόμενο βήμα με τον Σπύρο, αλλά τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Αποκλείεται να περάσουν δύο χρόνια και να μην έχει πέσει πρόταση γάμου, σε έναν χρόνο θα έχει γίνει», δήλωσε αρχικά.

Και συνέχισε για το εάν ευχήθηκε στην Ιωάννα Τούνη για την εγκυμοσύνη της: «Άκουσα ότι η Ιωάννα Τούνη είναι έγκυος, δεν ζω σε άλλο πλανήτη. Δεν της ευχήθηκα για την εγκυμοσύνη, εγώ της έστειλα συλλυπητήρια για τη μητέρα της και μέχρι εκεί. Δεν χρειάζεται να στείλω μήνυμα για να γίνει επανασύνδεση. Όλοι έχουμε τελειώσει μια φιλία δεν είμαστε οι πρώτες ούτε οι τελευταίες».

Δείτε τι είπε: