Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στη αγαπημένη δραματική σειρά του Mega, Γη της ελιάς και το επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης 5/10 ήταν καθηλωτικό, μιας κι ο Μάνο η Μαρίνα ενημερώθηκαν πως το μωρό που περιμένουν δεν θα γεννηθεί.

Όπως είδαμε, ο πρώτος λύγισε όταν ενημερώθηκε πως το μωρό είναι νεκρό και ξέσπασε στον θάλαμο του νοσοκομείου σε μια σκηνή μάλιστα που ούρλιαξε δίχως ήχο.

Ο Τάσος Ιορδανίδης, συγκλόνισε με την ερμηνεία του στο χθεσινοβραδινό 5/10 επεισόδιο της σειράς Γη της Ελιάς και προκάλεσε απίστευτη ανατριχίλα στο κοινό.

«Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή είναι στο χειρουργείο, της παίρνουν το μωρό με καισαρική… Το μωρό είναι νεκρό. Δεν μου είπε περισσότερα πράγματα ο γιατρός, το μόνο που μου είπε είναι ότι έπρεπε να βιαστούμε γιατί κάθε δευτερόλεπτο που περνούσε θα μπορούσε να αποτελέσει κίνδυνο για την υγεία της Μαρίνας» είπε χαρακτηριστικά ο Μάνος στην Ιουλία και αμέσως μετά μετέφερε στην αγαπημένη του τα δυσάρεστα νέα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν και δυο σε κλάματα.

Πηγή