Δείτε το νέο επεισόδιο, απόψε Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στο Star

Οι σπουδαστές της Ακαδημίας συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το 4ο Fame Story Live, που θα δούμε το βράδυ της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου στις 21:00, στο Star.

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη μπαίνει στην Ακαδημία για να κάνει fitting στους σπουδαστές με τα ρούχα, που θα εμφανιστούν στο Live, αλλά η Χριστίνα Ζιώγα επιλέγει να μην παρακολουθήσει το μάθημα.

Ο Άλεξ Παναγή κάνει πρόβα με τον Danny και τον Victor την καινούργια εκδοχή του τραγουδιού τους, μετά την προσθήκη του ραπ κομματιού.

Ο Νικηφόρος μπαίνει στην Ακαδημία για να συζητήσει με τους σπουδαστές, αλλά και για να κάνει έκπληξη στον Σωτήρη Γιαζιτζιόγλου, ο οποίος θα ερμηνεύσει το τραγούδι του στο Live. Ο Σωτήρης ενθουσιάζεται όταν ο Νικηφόρος του ανακοινώνει ότι στο Live της Παρασκευής θα κάνουν ντουέτο πάνω στη σκηνή και ξεκινούν αμέσως πρόβα. Ο Δημήτρης Κλειδάς κι ο Γιάννης Στεφανίδης ζηλεύουν επειδή ο Σωτήρης θα είναι ο τυχερός, που θα τραγουδήσει μαζί με τον Νικηφόρο στο live.

Στο συμβούλιο οι καθηγητές καλούνται να αποφασίσουν για έναν ακόμη προτεινόμενο για αποχώρηση, ενώ η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη παίρνει θέση για το τι έχει συμβεί με τη Χριστίνα Ζιώγα.

Fame Story Academy: Δευτέρα έως Πέμπτη, αμέσως μετά τη Φάρμα. Fame Story Live με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, κάθε Παρασκευή στις 21:00.