Δείτε την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου το 31ο επεισόδιο

Η Πηγή Δεβετζή μπαίνει στην Ακαδημία για το καθιερωμένο, πλέον, πρόγραμμα γυμναστικής και ο Δημήτρης Κλειδάς εξακολουθεί να μην μπορεί να προσαρμοστεί.

Ο Τίτος Λαχανάς είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος, καθώς πηγαίνει στην πρωινή εκπομπή «Breakfast@Star» με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, για να δώσει συνέντευξη.

Ο Γιώργος Θεοφάνους μπαίνει στην Ακαδημία του Fame Story για να συζητήσει με τους σπουδαστές και έρχεται σε αντιπαράθεση με την Άννα Πολτζόγλου, όταν εκείνη δείχνει μια ειρωνική διάθεση. Στη συνέχεια, ο Γιώργος Θεοφάνους δείχνει στον Φειδία Ηροδότου το video clip του τραγουδιού, που ηχογράφησαν.

Το επόμενο πρωί, οι σπουδαστές παραλαμβάνουν ένα γράμμα σύμφωνα με το οποίο θα πρέπει να χωριστούν σε τρία group και να ντυθούν σαν μέλη συγκροτήματος, μια διαδικασία που αφορά το μάθημα της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη. Οι σπουδαστές παρουσιάζουν τα «συγκροτήματά» τους και στη συνέχεια, κάνουν το fitting των ρούχων, με τα οποία θα εμφανιστούν στο Live της Παρασκευής 17/11.

Ο Fipster συζητά με τη Megan Alcandara για όσα έγιναν στο μάθημά του, ενώ στο συμβούλιο των καθηγητών επιλέγεται ένας ακόμη προτεινόμενος προς αποχώρηση.

Δείτε εδώ το trailer Fame Story της Πέμπτης 16.11.23

Εξαιρετικές φωνές, υψηλό επίπεδο παραγωγής, έπαθλα που φέρνουν τα ταλέντα σε επαφή με το παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. Τα πραγματικά αστέρια γεννιούνται στο Star και στην Ακαδημία του Fame Story και τα Fame Story Live είναι συναρπαστικά, γεμάτα λάμψη, εντυπωσιακές ερμηνείες, ένταση, αγωνία και ανατροπές!

Fame Story Academy Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη, αμέσως μετά τη ΦΑΡΜΑ

Fame Story Live με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, κάθε Παρασκευή στις 21:00

Συντελεστές Fame Story Academy Παραγωγός: Barking Well Media Παρουσιαστής: Νίκος Κοκλώνης Head Of Project: Έλενα Κατραβά Σκηνοθέτης: Γιάννης Μικρός Project Manager: Μάνος Βουράκης Οργάνωση Παραγωγής: Άγγελος Καργόπουλος Αρχισυνταξία: Αλεξάνδρα Μπουτσέτου- Ναυσικά Λαλιώτη Διεύθυνση Φωτογραφίας :Θέμης Μερτύρης Διευθύντρια Ακαδημίας: Ηρώ Υπεύθυνος Τμήματος Φωνητικής: Άλεξ Παναγή Vocal Coaches: Νικόλας Ραπτάκης -Στεφανία Ρίζου Καθηγητής χορού-Χορογράφος: Χάρης Κούσιος Καθηγήτρια θεατρικής έκφρασης: Μαρία Σολωμού Image Maker: Αλεξάνδρα Κατσαΐτη Social Media Trainer: Φίλιππος Ιωάννου Special Guest: Νίνο