Όλα καλά για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Γιώργος Αγγελόπουλος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την επέμβαση που έκανε στο διάφραγμα. Ο ηθοποιός και νικητής του πρώτου Survivor παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και μίλησε για την επέμβαση, το Survivor αλλά και τον Σάκη Κατσούλη.

«Είχα ένα ατύχημα στη μύτη σε ένα δοκιμαστικό που κάναμε και κρίναμε ότι πρέπει να γίνει και το διάφραγμα αυτή τη στιγμή γιατί τα γυρίσματα απαιτούν καταδύσεις. Είναι αρκετά στο στοιχείο μου αυτό. Έπρεπε να γίνει τώρα αυτό γιατί απαιτείται και κάποιος χρόνος αποθεραπείας. Έχω πει και υπογράψει ότι θα υποστηρίξω τα γυρίσματα χωρίς να ντουμπλαριζόμαστε», είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Όσον αφορά στις φήμες που τον θέλουν να κάνει ραντεβού για το Survivor, ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Δεν έχω καμία ενημέρωση για το ραντεβού που λέτε. Προκύπτει ότι δεν μπορώ να συμμετέχω ως παίκτες. Οπωσδήποτε τη συνεργασία που είχα με το Survivor γιατί με βοήθησε στη συνέχεια να κάνω κάποια πράγματα».

Σχετικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Σάκης Κατσούλης ότι συνάντησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο και δεν του μίλησε, εκείνος είπε: «Ο Σάκης Κατσούλης μου είναι ένας άγνωστος άνθρωπος προσωπικά. Τον γνωρίζω επειδή συμμετείχε σε ένα project που έχει την ίδια ονομασία με αυτό που συμμετείχα εγώ. Δεν θα ήθελα να πω κάτι για το παιδί».

Πηγή