Η δραματική κομεντί «Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» έρχεται την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, και την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου στις 22:30, με 2 νέα επεισόδια γεμάτα ανατροπές και εκπλήξεις, συγκίνηση αλλά και χιούμορ!

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18

Ο Μάριος και ο Τάσος διεκδικούν και οι δύο την Έλσα. Η Έλσα, όμως, είναι σε δίλημμα και δεν ξέρει ποιον να διαλέξει. Η Σοφία νιώθει πως το όνειρό της, να φτιάξει μία επιχείρηση και να πουλάει τα γλυκά της,μπορεί να γίνει πραγματικότητα και προσπαθεί να βρει τα χρήματα που χρειάζεται. Θα τη βοηθήσει ο Κοσμάς ή η βοήθεια θα έρθει από κάπου που δεν το φανταζόταν; Η Κάτια δεν είναι έτοιμη να πει την αλήθεια σε κανέναν αλλά μήπως έφτασε η ώρα που πρέπει να το κάνει; Ο Άλκης, που δεν καταλαβαίνει γιατί η Κάτια τον κρατά σε απόσταση, αποφασίζει να πάει σπίτι της και παγώνει με μια είδηση που σίγουρα δεν την περίμενε.

Sneak preview του 18ου επεισοδίου

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19

Η αποκάλυψη της Κάτιας θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στον Άλκη, την ώρα που ο Έβαν, πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Το νέο ειδύλλιο της Έλενας δείχνει να ανθίζει, όσο ο Φίλιππος κι ο Αλέξης έρχονται αντιμέτωποι με μια μεγάλη κρίση στη σχέση τους. Η επιχείρηση της Σοφίας είναι στα σκαριά και οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει για τα καλά, την ώρα που η Έλσα εκμυστηρεύεται στον Άλκη, το ενδιαφέρον της για τον Μάριο. O Φίλιππος επιστρέφει στο σπίτι του. Πώς θα αντιδράσει η Χριστίνα; Ένας ξαφνικός πονοκέφαλος του Άλκη θα σημάνει συναγερμό στην παρέα και θα πυροδοτήσει μια μεγάλη αποκάλυψη.

«Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» _ Κάθε Τετάρτη & Πέμπτη στις 22:30 στον ΑΝΤ1.

Δείτε το trailer:

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ Σκηνοθεσία:ΠιέρροςΑνδρακάκος Διασκευή σεναρίου: Νίκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Τελτζίδης Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Μάριος Αθανασίου, Λένα Δροσάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Αθηνά Οικονομάκου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Μαζί τους: Γιάννης Δρακόπουλος, Αντώνης Γιαννακός, Εύα Κοτανίδη, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Νατάσα Κοτσοβού, Λάζαρος Βασιλείου, Ηρώ Πεκτέση, Ιωάννα Πιατά, Σεμέλη Μητροπούλου κ.α Στον ρόλο του ΄Εβαν ο Κώστας Φαλελάκης Στον ρόλο του Στέφανου ο Γιάννης Βούρος

Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΤΕΝΝΑ STUDIOS Η σειρά είναι διασκευή της επιτυχημένης σειράς “The First of Us” της Paramount Pictures International.