Αυτή ήταν η αντίδραση του τραγουδιστή-κριτή του The Voice.

Τον Πάνο Μουζουράκη συνάντησαν τον βράδυ της Πέμπτης (3/11) οι δημοσιογράφοι και -μεταξύ άλλων- τον ρωτήσαν για τις φήμες που τον θέλουν να έχει χωρίσει από την Τζίνα Βαρελά.

Οι δημοσιογράφοι τον “τσάκωσαν” την ώρα που πήγαινε στην πρόβα για το χριστουγεννιάτικο μιούζικαλ στο οποίο θα συμμετέχει. Μάλιστα, εκείνη την ώρα ο ίδιος μιλούσε με τη μητέρα του στο τηλέφωνο.

Οι δημοσιογράφοι λοιπόν, βρήκαν την ευκαιρία και ρωτήσαν τη μαμά του γνωστού καλλιτέχνη αν στεναχωριέται κάθε φορά που ο γιος της χωρίζει με την ίδια να απαντά, «Δε στεναχωριέμαι, αρκεί να περνάει ο Πάνος καλά».

«Αυτή την περίοδο, εκτός από μια γαστρεντερίτιδα που με ταλαιπώρησε για 1-2 μέρες, είμαι καλά. Κυκλοφορεί αυτό για την προσωπική μου ζωή, κυκλοφορούν διάφορες ιώσεις, κυκλοφορούν περίεργοι άνθρωποι στον κόσμο. Εγώ να διαψεύσω; Θα το ανακοινώσω επίσημα στη σελίδα μου στο Instagram. Eίμαι καλά. Αυτό δεν έχει σημασία; Είτε είσαι ελεύθερος είτε σε σχέση σημασία έχει να είσαι καλά», είπε με τη σειρά του ο Πάνος Μουζουράκης.

Στη συνέχεια, όταν μια από τους δημοσιογράφους ρώτησε τη μαμά του που βρισκόταν ακόμα στο τηλέφωνο αν ο γιος της έχει χωρίσει, ο αγαπημένος καλλιτέχνης έκλεισε το τηλέφωνο και απάντησε.

«Να φέρεις τη μαμά μου σε τέτοια δύσκολη θέση; Μπορεί να μην της το έχω πει καν εγώ να έχει υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη. Είναι ωραίο να το μάθει από εσένα τώρα αντί να το μάθει από εμένα; Τι άλλο να κάνω; Ο μόνος λόγος που κάθισα να σας τα πω αυτά και δεν έφυγα είναι γιατί περιμένατε τόση ώρα».

Πηγή