Δείτε το νέο επεισόδιο σήμερα Πέμπτη στις 17:30 στο Star

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη.

Σήμερα, Πέμπτη 14 Μαρτίου στις 17:30 στο Cash or Trash, ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ξεχωριστά αντικείμενα.

Ο Γιώργος από την Καβάλα υπήρξε από τα τυχερά παιδιά στην παιδική του ηλικία και σήμερα ένα από τα δώρα, που έλαβε μικρός, έχει αρκετά μεγάλη αξία. Ο πωλητής φέρνει στο Cash or Trash ένα συλλεκτικό αντικείμενο για τους λάτρεις του μπάσκετ και η τύχη δείχνει να του χαμογελά, αφού ανάμεσα στους αγοραστές βρίσκεται ο Θάνος Μαρίνης. Το… «νικητήριο σουτ» μπαίνει στα τελευταία δευτερόλεπτα της λήξης, λίγο πριν ηχήσει το buzzer beater!

Η Κλαίρη φέρνει στο Cash or Trash ένα οικογενειακό αντικείμενο από το μαγαζί ανδρικού ρουχισμού του πατέρα της στην Ολλανδία και αφηγείται μια όμορφη ιστορία αγάπης στη Δέσποινα Μοιραράκη. Το αντικείμενο της Κλαίρης είναι από το παρελθόν, αλλά καθώς το κοιτούν οι αγοραστές βλέπουν… το μέλλον! Θα καταφέρει, άραγε, η πωλήτρια να δει μέσα σε αυτό και τον μελλοντικό ιδιοκτήτη του αντικειμένου;

Το αντικείμενο του Λάμπρου, που βρέθηκε στα χέρια του από τη συλλογή του πατέρα του, είναι ένα από τα πιο πλήρη αντικείμενα, που έχουν παρουσιαστεί στο Cash Or Trash. Ο ηλεκτρολόγος μηχανικός γνωρίζει ήδη αρκετά πράγματα για τα ναυτικά αντικείμενα, ως συλλέκτης του είδους, αλλά συγκεκριμένα και για την προέλευση του αντικειμένου του, αφού φέρει ειδικά πιστοποιητικά. Ο πωλητής μαθαίνει ακόμα περισσότερα από την εκτίμηση του Θάνου Λούδου και έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να διαπραγματευθεί, σε μια πολύ δυνατή δημοπρασία.

Δείτε εδώ το trailer του «Cash or Trash»