Αναφέρθηκε επίσης στην πατρότητα και την υπέροχη σχέση που έχει με τα παιδιά του.

Ο Στέλιος Κρητικός βρέθηκε καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2Night Show, με τον ηθοποιό να μιλάει τόσο για την καριέρα του και τα παιδιά του, όσο και για μία σημαντική πρόταση που είχε και αρνήθηκε αλλά και για τον Μάρκο Σεφερλή.

«Με τον Μάρκο ήμασταν 6 χρόνια μαζί. Έκλεισε ο κύκλος ο συγκεκριμένος. Ποτέ δεν ξέρεις η δουλειά μας είναι πολύ περίεργη και απρόβλεπτη, ποτέ δεν ξέρεις. Ένιωσα εκείνη τη στιγμή ότι έπρεπε να σταματήσω. Ήμασταν στην Πάτρα πήγα στο καμαρίνι και του το είπα». Στενοχωρηθήκαμε και οι δύο. Δουλέψαμε πολλά χρόνια μαζί, κουμπαριάσαμε, γελάσαμε πολύ, τον αγαπώ, αλλά ήθελα να αλλάξω τα δεδομένα μου. Καταρχάς, ήθελα να κάνω διακοπές με τα παιδιά μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=5oumsKb4Pqw&feature=emb_title

Όσο για την πρόταση που είχε για το Survivor: «Στην τελευταία χειμερινή μου δουλειά ήμασταν σε πρόβες με τον Μάρκο και έρχεται το πρώτο Survivor και μου κάνουν πρόταση με τέσσερις φορές πάνω τον μισθό μου την εβδομάδα και είπε “όχι, δεν μπορώ να πουλήσω 50 άτομα σε μία παράσταση για να πάω να κάνω το γούστο μου και να κονομήσω”. Και ήρθε ο Μάρτης και για να προλάβω τα πράγματα είπα στον Μάρκο να μην με υπολογίζει το καλοκαίρι και ότι αισθάνομαι ότι υπάρχουν για εμένα πράγματα εκεί έξω που θέλω να τα κυνηγήσω».