Μη χάσετε το νέο επεισόδιο σήμερα Τρίτη στις 17:30 στο Star

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη.

Σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου στις 17:30 στο Cash or Trash, ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ξεχωριστά αντικείμενα.

Μια κούκλα με επώνυμο και προσωπικότητα από τον No 1 star της Ελλάδας, είναι το αντικείμενο, που φέρνει ο Γρηγόρης στο Cash or Trash! Ο πωλητής, με καταγωγή από τη Δράμα, ελπίζει με τα επιχειρήματά του να καταφέρει να πείσει τους αγοραστές να δείξουν  ενδιαφέρον για το αντικείμενό του.

Με βασιλικές εικόνες, χιόνια και αγώνες από τον προηγούμενο αιώνα γεμίζει το δωμάτιο εκτίμησης, καθώς ο Θάνος Λούδος περιγράφει την προέλευση του αντικειμένου της Σοφίας. Τα γεγονότα ακράδαντα, η κατάσταση του αντικειμένου επαρκής, το μόνο που λείπει για να ολοκληρωθεί η εμπειρία της Σοφίας στο Cash or Trash είναι και μια δυνατή προσφορά.

H Μαγδαληνή διηγείται με ευκολία την ιστορία για το πως έφτασε στα χέρια της το πρώτο έργο τέχνης, που έρχεται στο Cash Or Trash! Ο Φοίβος Στρουγγάρης ανοίγει τα χαρτιά του και κάνει επιθετικές προσφορές για το αντικείμενο της πωλήτριας, εκτοπίζοντας τον ανταγωνισμό.

Δείτε εδώ το trailer του «Cash or Trash» για την εβδομάδα 25-29/3/24: