Οι «Ψυχοκόρες», η σειρά που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, έρχονται την Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 21:00, με δύο νέα επεισόδια.

Ο Τάσος Μέρμηγκας (Αλέξανδρος Βάρθης) είναι φίλος της οικογένειας Κοτρώτση και εραστής της Νέλλας.  Ένας γοητευτικός απατεώνας και λάτρης του γυναικείου φύλου – κυρίως όσων γυναικών έχουν γεμάτο πορτοφόλι.

Κυνηγάει πάντα το εύκολο χρήμα και γι’ αυτό εμπλέκεται σε πολλές παράνομες δραστηριότητες, όπως λαθρεμπόριο και τζόγο.

Κάθε φορά που ξεμένει από λεφτά, τρέχει πίσω από το επόμενο θύμα του που θα του εξασφαλίσει μια άνετη ζωή. Ως πότε, όμως, θα καταφέρνει να εξαπατά και να ξεφεύγει;

3

Ο Τάσος γνωρίζει τις αδερφές Πολύζου σε μία από τις επισκέψεις του στην οικία Κοτρώτση και αμέσως του κεντρίζει το ενδιαφέρον η Δεσποινιώ.

1

Θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή της νεαρής ψυχοκόρης, αφού μαζί του θα βιώσει πρωτόγνωρες καταστάσεις και θα βαδίσει σε μονοπάτια που ποτέ της δεν είχε φανταστεί…

2

Οι «Ψυχοκόρες», η σειρά που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, και αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς, προβάλλονται στον ΑΝΤ1 κάθε Τετάρτη στις 21:00, με διπλό επεισόδιο.