Δείτε το νέο επεισόδιο σήμερα Τετάρτη στις 17:30 στο Star

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη.

Σήμερα, Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 17:30 στο Cash or Trash, ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ξεχωριστά αντικείμενα.

Ο Σπύρος, λάτρης των παλιών αντικειμένων, έρχεται για δεύτερη φορά στο Cash or Trash και φέρνει ένα αντικείμενο συνυφασμένο με την κύρια ασχολία των γυναικών στις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Ο Θάνος Μαρίνης, για ακόμα μία φορά, γοητεύεται από την πιο αρμονική ένωση δυο φυσικών υλικών πάνω σε ένα αντικείμενο. Η Ελομίδα Βισβίκη, όμως, συγκλονισμένη από τη λεπτότητα της συντήρησης του αντικειμένου από τον συλλέκτη Σπύρο, δεν αφήνει το πεδίο ελεύθερο για τους υπόλοιπους αγοραστές.

Ο Νίκος από τη Θεσσαλονίκη παρουσιάζει στο Cash or Trash μια δάδα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και φέρνει πολλές αναμνήσεις από την λαμπρή αθλητική ιστορία της χώρας.  Πρόκειται για ένα αντικείμενο ιδιαίτερης συλλεκτικότητας, που δεν αφήνει τους αγοραστές αδιάφορους και ασυγκίνητους, τον καθένα για διαφορετικό  λόγο. Μια φλόγα ιστορίας «καίει» με λαχτάρα στα στήθη των αγοραστών του Cash Or Trash!

Με ένα τάβλι, που σίγουρα αρκετοί θα ζήλευαν, έρχεται ο Χρήστος στο Cash Or Trash. Ο συνδυασμός της επικής φαντασίας του Τόλκιν με ένα από τα αρχαιότερα επιτραπέζια παιχνίδια ενθουσιάζει όχι μόνο τον Θάνο Λούδο στο δωμάτιο εκτίμησης, αλλά και τους πέντε αγοραστές!

Δείτε εδώ το trailer του «Cash or Trash» για την εβδομάδα 25-29/3/24