Σήμερα, Τρίτη 2 Απριλίου στις 17:30 στο Star

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη.

Σήμερα, Τρίτη 2 Απριλίου στις 17:30 στο Cash or Trash, ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ξεχωριστά αντικείμενα.

Ο Γιάννης φέρνει στο Cash or Trash ένα γλυπτό, που πιστεύει ότι έχει προέλευση από γνωστό καλλιτέχνη και ίσως αποτελεί έργο τέχνης. Η έρευνα της ομάδας εκτιμητών και η εκτίμηση του Θάνου Λούδου, θα αλλάξουν, άραγε τα δεδομένα για τον πωλητή ή θα τον επιβεβαιώσουν;

Ό,τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός και το αντικείμενο της Κατερίνας είναι απλά… μια θεότητα. Αγορασμένο σε δημοπρασία και σε μια περίοδο ιδιαίτερης ενδοσκόπησης, ήρθε η στιγμή το αντικείμενο της πωλήτριας να αλλάξει χέρια.

Μια τυχαία αγορά της Ιταλίδας Κιάρα θα αποδειχθεί ιδιαίτερη, από πολλές απόψεις. Τα χειρόγραφα ενθουσιάζουν την ομάδα των εκτιμητών, αλλά κυρίως τον Θάνο Λούδο. Έχοντας κάνει ένα παγκόσμιο ρεκόρ πώλησης ιαπωνικών βιβλίων του 19ου αιώνα, μέσω του οίκου δημοπρασιών του, ο εκτιμητής του Cash Or Trash «ανεβάζει», δικαιολογημένα, τις προσδοκίες της πωλήτριας για τα συλλεκτικά χειρόγραφα βιβλία της.

Δείτε εδώ το trailer του «Cash or Trash» για την εβδομάδα 1-5/4/24: