Νέα εβδομάδα με νέο επεισόδιο σήμερα Δευτέρα στις 17:30 στο Star

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη.

Σήμερα, Δευτέρα 8 Απριλίου στις 17:30 στο Cash or Trash, ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ξεχωριστά αντικείμενα.

Ο Γιώργος, φοιτητής αρχιτεκτονικής, φέρνει στο δωμάτιο εκτίμησης του Cash or Trash ένα αντικείμενο του παππού του, ένα εργαλείο χρήσιμο στα δικαστήρια των αρχών του προηγούμενου αιώνα, για την καταγραφή των γεγονότων. Θα καταφέρει, άραγε, ο πωλητής να… καταγράψει και την κατάλληλη προσφορά στο δωμάτιο των αγοραστών;

Ένα αντικείμενο αγαπημένης κατηγορίας των αγοραστών του Cash Or Trash, φέρνει ο Σωτήρης στο δωμάτιο εκτίμησης και είναι σίγουρος ότι θα προκαλέσει το ενδιαφέρον τους και δυνατές προσφορές. Ο ακτινολόγος-ραδιολόγος πωλητής, σοκάρει τη Δέσποινα Μοιραράκη με τα παράξενα χόμπι του, όπως το να συλλέγει ταραντούλες, σκορπιούς και φίδια, αλλά την εκπλήσσει ευχάριστα με το συλλεκτικό του αντικείμενο. Στο δωμάτιο των αγοραστών, ο Σωτήρης αποδεικνύεται ένας από τους πιο σκληρούς διαπραγματευτές.

Με οδηγίες συγκεκριμένες από τον εγγονό του, ο Στέφανος φέρνει στο Cash or Trash ένα αντικείμενο ιαπωνικής κατασκευής σε άριστη κατάσταση. Οι αγοραστές αντικρίζουν τη μικρότερη τηλεόραση, που έχει παρουσιαστεί, έως τώρα, στην εκπομπή. Ο Θάνος Μαρίνης, γνωστός «τηλεορασάκιας» του Cash Or Trash, βρίσκει ισχυρές αντιστάσεις, στην απόκτηση του αντικειμένου, από τις δύο εμπόρισσες της παρέας, την Άντα Πανά και την Έρμα Στυλιανίδη.

Δείτε εδώ το trailer του «Cash or Trash» για την εβδομάδα 8-12/4/24