Μίλησε για τα όσα έγιναν τα τελευταία 24ωρα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η κόντρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τη Φωτεινή Πετρογιάννη έχει πολυσυζητηθεί τα τελευταία 24ωρα τόσο στις τηλεοπτικές εκπομπές όσο και στο διαδίκτυο.

Το πρωί της Παρασκευής 11/11, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της σχολίασαν το συγκεκριμένο θέμα μετά την έκταση που πήρε, με την ίδια να τοποθετείται λέγοντας: «Είσαι στην πιο ωραία φάση της ζωής σου, περιμένεις το μωρό σου, ενδεχομένως ότι έγινε στο παρελθόν το έχεις δουλέψει μέσα σου, τα έχεις κλείσει αυτά τα κεφάλαια. Πρέπει να εστιάσεις σε αυτό που συμβαίνει τώρα στη ζωή σου και το δώρο που σου έστειλε ο Θεός, τώρα τι κάθεσαι και βγάζεις τους σκελετούς από την ντουλάπα και γράφεις τέτοια στις 3 τα ξημερώματα».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Τίνα Μεσσαροπούλου και υποστήριξε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενώ είχε καταφέρει να διαγράψει από τη μνήμη του κόσμου το παρελθόν της, ξαφνικά το έφερε και πάλι στο προσκήνιο: «Έφτασε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο να κυλιστεί στη λάσπη, να υποφέρει, να πεινάσει για να ξεπλύνει από πάνω της όλο αυτό που την είχε κατακλύσει, να αποκτήσει μια εικόνα πιο συμπαθητική στον κόσμο, το κατάφερε, το πέτυχε, δεν συζητούσε κανείς γι’ αυτό και ξαφνικά το ξανασυζητάς».

Και συνέχισε, προσθέτοντας: «Σου δόθηκαν ευκαιρίες ενώ υπήρχαν κι άλλες παρουσιάστριες με περισσότερα προσόντα από εσένα γιατί κακά τα ψέμματα η Κωνσταντίνα δεν ήταν ποτέ καλή παρουσιάστρια, εξελίχθηκε και δεν ξέρω αν έγινε ποτέ καλή παρουσιάστρια, έγινε καλύτερη από αυτό που ήταν. Υπήρξαν κανάλια που της έδωσαν ευκαιρίες, από εκεί και πέρα τι θέλεις και τα ψάχνεις όλα αυτά;».

Πηγή