Η «Φόνισσα», που αποτελεί μια συμπαραγωγή της COSMOTE TV, έρχεται σε πρώτη πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση αποκλειστικά στο COSMOTE CINEMA 2HD, την Κυριακή 21/4 στις 22:00.

Λίγο πριν από την πρώτη πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση της «Φόνισσας» αποκλειστικά στην COSMOTE TV, η σκηνοθέτρια της ταινίας, Εύα Νάθενα, κάθεται στον καναπέ της εκπομπής «Watch Next» και μιλά στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για την απόλυτη κινηματογραφική επιτυχία του περασμένου χειμώνα (απόψε, Παρασκευή 19/4, 20.00, COSMOTE CINEMA 1HD & YouTube κανάλι COSMOTE TV).

Στο επίκεντρο της συζήτησης, η πολύπλοκη ψυχοσύνθεση της Φραγκογιαννούς, του κεντρικού χαρακτήρα της ταινίας, που υποδύεται η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, καθώς και η μετάβαση που πραγματοποίησε η ίδια η Εύα Νάθενα από την ενδυματολογία και τη σκηνογραφία στη σκηνοθεσία.

Η «Φόνισσα», που αποτελεί μια συμπαραγωγή της COSMOTE TV, έρχεται σε πρώτη πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση αποκλειστικά στο COSMOTE CINEMA 2HD, την Κυριακή 21/4 στις 22:00. Αμέσως μετά την προβολή της στο κανάλι, η ταινία θα είναι διαθέσιμη στη δωρεάν on demand υπηρεσία της COSMOTE TV για θέαση οποιαδήποτε στιγμή, και με δυνατότητα ενεργοποίησης ελληνικών ή αγγλικών υποτίτλων.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και η Ιωσηφίνα Γριβέα θα σχολιάσουν, όπως κάθε εβδομάδα, την κινηματογραφική επικαιρότητα. Μετά την προβολή του στο COSMOTE CINEMA 1HD, κάθε επεισόδιο του «Watch Next» θα είναι διαθέσιμο on demand.