Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στα νέα επεισόδια της συναρπαστικής ερωτικής δραματικής σειράς εποχής «Ηλέκτρα», που μεταδίδεται από τη Δευτέρα 22 έως και την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, στις 19:10.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ώρα 19:10 Επεισόδιο 120ό.

Η Νεφέλη καταφέρνει να τρυπώσει στο καμαράκι του Παύλου, όμως δεν είναι η μόνη. Όταν ο Παύλος επιστρέφει, προτού μπορέσει να αντιληφθεί την Νεφέλη, ο Ρέπανος καταφέρνει και μπαίνει με την βία στο δωμάτιο… απαιτώντας απαντήσεις που ο Παύλος δεν θέλει να δώσει. Η Νεφέλη καταλήγει όμηρος στα χέρια του Ρέπανου. Μία απρόσμενη επίσκεψη της Μερόπης, όμως, θα δώσει στον Παύλο την ευκαιρία να την σώσει. Εκείνη, τρομοκρατημένη, ενημερώνει τον Διοικητή για όσα συμβαίνουν στο δωμάτιο του καθηγητή. Ο Σταύρος καταφτάνει στην Αρσινόη με την πρόφαση ότι ψάχνει δουλειά στο ναυπηγείο, κρατώντας κρυφό από τους υπόλοιπους το πραγματικό του σχέδιο… Ο Χάρης έρχεται στον Παύλο, ζητώντας από τον καθηγητή να του πει τι συμβαίνει και ακούει τον Ρέπανο να λέει «ποιος είναι ο κύριος Φιλίππου».

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 23 Απριλίου 2024, ώρα 19:10 Επεισόδιο 121ο.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για τον Παύλο. Βρίσκεται εγκλωβισμένος ανάμεσα στον Ρέπανο και τον Διοικητή. Αλλά όχι στην κάμαρά του. Στο αστυνομικό τμήμα. Κι η Νεφέλη ταλανίζεται από την αγωνία της για το αν έκανε καλά που ενημέρωσε για αυτό που συνέβη. Και η Ηλέκτρα από τις υποψίες της για το συμβαίνει πραγματικά ανάμεσα στην κόρη της και τον κύριο καθηγητή. Στο μαγαζί της Ζωής η παρέα καλωσορίζει τον Σταύρο –χωρίς να γνωρίζει την πραγματική του ταυτότητα. Ο Νικόλας πιέζει τον Ρέπανο να του αποκαλύψει τη σχέση του με τον Αχιλλέα. Εκείνος, στο τέλος, του αποκαλύπτει πως τον Αχιλλέα τον σκότωσε ο Στρατής Δανέζης.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, ώρα 19:10 Επεισόδιο 122ο. Η Κατερίνα βρίσκει τρόπο να μπει στο αρχοντικό των Βρεττών και να ψάξει για το κασετοφωνάκι της Πόπης. Μα ο Νικόλας επιστρέφει και τη βρίσκει να ψάχνει τα συρτάρια στο γραφείο του πατέρα του. Γιατί ο Παύλος ψάχνει επειγόντως εκατό χιλιάδες δραχμές; Γιατί πηγαίνει στο σπίτι του Δημάρχου, του ανακοινώνει την παραίτησή του και ζητεί να δει ιδιαιτέρως τη Νεφέλη; Και γιατί εμφανίζεται στην πόρτα του, μόλις ξημερώνει, ο Νικόλας Βρεττός; Η επίσκεψη του Χάρη στο νοσοκομείο, θα γίνει αιτία να μάθει ο Σωτήρης για την ανάμιξη της Νεφέλης στην υπόθεση Φιλίππου-Ρέπανου, μια πληροφορία που θ’ ανοίξει τον ασκό του Αιόλου για τον Παύλο.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, ώρα 19:10 Επεισόδιο 123ο.

Η Νεφέλη ζητεί από τον πατέρα της να καλέσουν τον Παύλο σε δείπνο. Η Ηλέκτρα φτάνει στο καμαράκι του Παύλου και τον κατηγορεί ότι χειραγωγεί την κόρη της. Το ίδιο βράδυ, ο Παύλος πηγαίνει για δείπνο στο σπίτι του Σωτήρη με σκοπό να εξηγήσει όσα μπορούν να εξηγηθούν. Η Νεφέλη, όμως, είναι αποφασισμένη να βάλει τα πράγματα στη θέση τους… Τα ψέματα μοιάζουν να τελειώνουν. Η Νεφέλη, μπροστά στην Ηλέκτρα και στον Παύλο, δίνει το σημείωμά του με το ποίημα στον Σωτήρη. Κι όλα θα αλλάξουν.

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, ώρα 19:10 Επεισόδιο 124o.

Ο Σωτήρης κλειδώνει τη Νεφέλη στο δωμάτιό της. Η Ηλέκτρα δεν αντιδρά. Κι ο Σεραφετίνογλου βρίσκει τον Σταύρο να περπατά στα σκοτάδια και του λέει να μην ανησυχεί: δεν πρόκειται να αποκαλύψει την ταυτότητά του. «Κάνε ό,τι θες», φωνάζει ο Παύλος στην Ηλέκτρα, «δε με νοιάζει πια τίποτα». Κι ο Περλεπές πηγαίνει στο δημαρχείο για να ενημερώσει το δήμαρχο πως κρυφάκουσε τη Νεφέλη να συζητεί με τον κύριο Φιλίππου για ένα ραντεβού τους στο δάσος. Με τον Χάρη να ψάχνει πληροφορίες για το παρελθόν του και τον Περλεπέ να του έχει κηρύξει υπόγειο πόλεμο, τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν τρομερά για τον Παύλο. Η Νεφέλη απογοητευμένη με τη συμπεριφορά του, αρχίζει και γίνεται επιθετική απέναντί του. Ο Χάρης αποφασίζει να πάρει συμπληρωματική κατάθεση από την Νεφέλη, θέλοντας να καταλάβει τι συνέβη στο καμαράκι, την ίδια ώρα που ο Σωτήρης αποφασίζει να κάνει μια επίσκεψη στον δάσκαλο…

Παίζουν: Έμιλυ Κολιανδρή (Ηλέκτρα), Αποστόλης Τότσικας (Παύλος Φιλίππου), Τάσος Γιαννόπουλος (Σωτήρης Βρεττός), Κατερίνα Διδασκάλου (Δόμνα Σαγιά), Γιώργος Συμεωνίδης (Στέργιος Σαγιάς), Λουκία Παπαδάκη (Τιτίκα Βρεττού), Αλέξανδρος Μυλωνάς (Πέτρος Βρεττός), Θανάσης Πατριαρχέας (Νικόλας Βρεττός), Νεφέλη Κουρή (Κατερίνα), Ευαγγελία Μουμούρη (Μερόπη Χατζή), Δανάη Λουκάκη (Ζωή Νικολαΐδου), Δρόσος Σκώτης (Κυριάκος Χατζής), Ειρήνη Λαφαζάνη (Δανάη), Όλγα Μιχαλοπούλου (Νεφέλη), Βίκτωρας Πέτσας (Βασίλης), Μανώλης Γεραπετρίτης (Περλεπές- Διευθυντής σχολείου), Αλέξανδρος Πιεχόβιακ (Νώντας), Γκαλ Ρομπίσα (Μάρκος), Βασίλειος-Κυριάκος Αφεντούλης (αστυνομικός Χάρης), Χρήστος Γεωργαλής (Σεραφεντίνογλου), Ιφιγένεια Πιεριδού (Ουρανία), Αστέριος Κρικώνης (Φανούρης), Φανή Καταβέλη (Ελένη), Ευγενία Καραμπεσίνη (Φιλιώ), Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου (Ντίνος), Άρης Αντωνόπουλος (υπαστυνόμος Μίμης), Ελένη Κούστα (Μάρω), Άλκης Μαγγόνας (Τέλης), Νεκτάρια Παναγιωτοπούλου (Σοφία), Θάνος Καληώρας (Ταξίαρχος Ανδρέας Γκίκας), Νίκος Ιωαννίδης (Κωνσταντής), Αλέξανδρος Βάρθης (Δικηγόρος Νάσος Δημαράς), Αιμιλιανός Σταματάκης (Σταύρος)

Σενάριο: Μαντώ Αρβανίτη, Θωμάς Τσαμπάνης Σκηνοθεσία: Βίκυ Μανώλη Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος, Γιάννης Μάνος Ενδυματολόγος: Έλενα Παύλου Σκηνογράφος: Κική Πίττα Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Κόντος Εκτέλεση παραγωγής: JK PRODUCTIONS – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Παραγωγή: ΕΡΤ