Εξομολογήθηκε ότι την απέρριπταν επειδή έλεγε «όχι» στο φλερτ.

Με αφορμή τη συνέντευξη της Ηρώς Μουκίου στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα», που αποκάλυψε ότι έχει χάσει δουλειά επειδή δεν ανταποκρίθηκε στο φλερτ, η Μαρία Αντωνά ρωτήθηκε από τη Μπέττυ Μαγγίρα, αν ποτέ έχει βρεθεί σε αντίστοιχη θέση. Η γνωστή δημοσιογράφος απάντησε θετικά, δηλώνοντας πως την έχουν «κόψει» και από δουλειές επειδή δεν έχει ανταποκριθεί στο φλερτ εργοδότη.

Ειδικότερα, η Μαρία Αντωνά είπε: «Μου έχει τύχει να με φλερτάρουν πολύ έντονα, αφού πρώτα με πάρουν στη δουλειά, να αρχίσουν μετά τα καλέσματα στο γραφείο. Έχω έρθει σε πολύ άβολη θέση, σε σημείο να ιδρώνω και να μην ξέρω τι να κάνω.

Όταν είσαι κοντά στο τζάκι πρέπει να ξέρεις πόσο κοντά στέκεσαι γιατί μπορεί να καείς. Ήμουν συνειδητοποιημένη από την πρώτη στιγμή που κατέβηκα στην Αθήνα, ότι δεν θα χρησιμοποιήσω το γεγονός ότι είμαι γυναίκα για να πάρω κάτι».

Ακόμα, η δημοσιογράφος έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη, δηλώνοντας πως ο άνθρωπος που τη φλέρταρε τότε τής έστελνε ξανά μηνύματα όσο ο Άρης Σοϊλέδης ήταν στο Survivor: «Μου έχει συμβεί να με κόψουν από δουλειές επειδή είπα “όχι” για να με εκδικηθούν γι’ αυτό. Και μάλιστα, αυτός που το είχε κάνει την πρώτη φορά αυτό, όταν ο Άρης ήταν μέσα στο παιχνίδι μου έστελνε μηνύματα ξανά».

Πηγή