Έκαναν μία κοινή εμφάνιση.

Το βράδυ της Δευτέρας 28/11, η παράσταση «Γεια-The Musical» έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Ριάλτο. Εκεί βρέθηκαν οι τηλεοπτικές κάμερες, οι οποίες συνάντησαν τη Δέσποινα Βανδή που έδωσε φυσικά το παρών, αφού ήταν εκείνη που στο παρελθόν είχε ερμηνεύσει με τεράστια επιτυχία τα κομμάτια του ομώνυμου δίσκου, τα οποία είχε γράψει ο Φοίβος.

Ο τραγουδίστρια και ο μουσικοσυνθέτης βρέθηκαν μαζί μπροστά από τις κάμερες με αφορμή την πρεμιέρα του μιούζικαλ και έκαναν κοινές δηλώσεις. Μεταξύ άλλων, ο Φοίβος ανέφερε με ειλικρίνεια πως έχει άγχος για την γνώμη της Δέσποινας Βανδή, ενώ παράλληλα μίλησαν για τον «μουσικό χωρισμό» τους αλλά και το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά στο μέλλον.

«Τα συναισθήματά μου είναι πολύ άγχος για το πώς θα δει η Δέσποινα Βανδή την παράσταση. Είναι ο μεγάλος κριτής. Θα μου πει την άποψή της, είμαστε πολύ ειλικρινείς μεταξύ μας», δήλωσε ο Φοίβος στους δημοσιογράφους. Τότε, η απάντησε ότι «η πολλή ειλικρίνεια μας χώρισε».

Όσα για το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά η απάντησή τους ήταν: «Γιατί όχι; Τίποτα δεν αποκλείεται, στο χέρι μας είναι». Όσο για την αντίδραση της Δέσποινας Βανδή όταν έμαθε ότι το «Γεια» θα γίνει μιούζικαλ: «Όταν μου είπαν ότι θα γίνει μιούζικαλ το “Γεια”, είπα “εγώ που είμαι;”», αποκάλυψε στις δηλώσεις τους που προβλήθηκαν στο «Happy Day».

Πηγή