Τί είπε για την κορούλα του;

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής έγιναν γονείς για πρώτη φορά τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, με την επιχειρηματία να φέρνει στον κόσμο ένα κοριτσάκι! Εκ τότε, το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, απολαμβάνοντας τις πρώτες ημέρες ζωής της κόρης του.

Το βράδυ της Δευτέρας 12/12, ο Ίαν Στρατής παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Army Baby», καθώς αποτελεί έναν από τους πρωταγωνιστές, και παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day». Σχετικά με τη συμμετοχή του στην ταινία, ο τραγουδιστής δήλωσε: «Μου φάνηκε πολύ περίεργο να βλέπω τον εαυτό μου στη μεγάλη οθόνη. Δεν το έχω κάνει ποτέ ξανά. Ήταν και ένα όνειρό μου».

Ο Ίαν Στρατής δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για τον ερχομό της κόρης του και τα συναισθήματα που του έχει δημιουργήσει. «Είναι μοναδικά τα συναισθήματα τις πρώτες ημέρες με το μωρό στο σπίτι. Δεν νομίζω ότι θα τα ζήσουμε ξανά κιόλας, καταλαβαίνετε… Είναι και το πρώτο μωρό… Δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς με λόγια, είναι μοναδικό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, ο τραγουδιστής ανέφερε ότι βρισκόταν μέσα στον τοκετό, καθώς δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτή την ξεχωριστή στιγμή: «Ήμουν μέσα κατά τη διάρκεια του τοκετού. Ήθελα να το ζήσω, δεν γινόταν να το χάσω. Το ζεις μία φορά αυτό, δεν γίνεται να το χάσεις σαν πατέρας».

Όσον αφορά στο όνομα της κόρης του, ο Ίαν Στρατής αρκέστηκε να δηλώσει: «Έχουμε σκεφτεί όνομα, αλλά δεν το λέμε ακόμα».

Πηγή