«Νομίζω πως αν δεν ήμουν ερωτευμένος, δεν θα είχα αυτό το χαμόγελο».

Ο Πέτρος Ιακωβίδης μίλησε στην κάμερα του Πρωινού μας και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων τόσο στα πρώτα επαγγελματικά του βήματα στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου, όσο και στη νέα του σχέση.

«Θεωρώ ότι η Νατάσσα ήταν αυτή που μου έδωσε πάρα πολύ χώρο. Δεν με έκοψε πουθενά, ήταν τέλεια η συνεργασία, μαγική. Δέσαμε από την αρχή και πραγματικά την αγαπώ» δηλώνει για τη Νατάσσα Θεοδωρίδου, ενώ αποκαλύπτει ότι έχει ζηλέψει το τραγούδι «Πόσο» που έγραψε ο ίδιος για τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Τι λέει για την αδερφή του, Μορφούλα, που κάνει τα δικά της βήματα στη μουσική; «Είναι η λατρεία μου, είναι για μένα μία τρομερή φωνή και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να είναι καλά» αναφέρει ο Πέτρος Ιακωβίδης και παραδέχεται ότι συγκινήθηκε ιδιαίτερα όταν τραγούδησε ζωντανά μαζί με τη μητέρα του.

Όσο για το εάν αυτή την περίοδο είναι σε σχέση: «Αν δεν ήμουν ερωτευμένος, δεν θα έγραφα τραγούδια και δεν θα είχα κι αυτό το χαμόγελο. Είμαι λίγο περίεργος σαν σύντροφος, πολύ γκρινιάρης» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Ιακωβίδης.