Αυτοί είναι οι παίκτες που υπέγραψαν το τελικό συμβόλαιο!

Το Survivor All Star έρχεται στους τηλεοπτικούς δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με την πρεμιέρα να έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 8/1. Τα δύο πρώτα trailer με κάποιους από τους παίκτες που θα βρεθούν ξανά στον Άγιο Δομίνικο βρίσκονται εδώ και μερικές ώρες, δίνοντάς μας μια γεύση απ’ όσα θα ακολουθήσουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι παίκτες είναι πιο αποφασισμένοι από ποτέ και έχουν ως στόχο τη νίκη.

Το πρωί της Δευτέρας 19/12, το «Πρωινό μας» αποκάλυψε ποιοι είναι οι τέσσερις παίκτες που έχουν υπογράψει το τελικό συμβόλαιο για το Survivor All Star, το οποίο αποτελείται από 34 σελίδες.

Όπως μετέφερε η δημοσιογράφος Κατερίνα Νινιού, τρεις γυναίκες και ένας άνδρας έχουν επισφραγίσει τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι με την υπογραφή τους και αυτοί είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Σάκης Κατσούλης.

Αναμφίβολα, πρόκειται για τέσσερα από τα πολύ δυνατά χαρτιά του νέου κύκλου του reality επιβίωσης, που επιστρέφει δυναμικά! Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα υπογραφούν τα υπόλοιπα συμβόλαια, μιας και υπάρχουν περιπτώσεις που υπέγραψαν ενώ βρισκόντουσαν στο αεροδρόμιο για τον Άγιο Δομίνικο.

Πηγή