«Την ημέρα που φύγαμε από το J2US το ένιωθα φουλ».

Συνέντευξη στη δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη παραχώρησε ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας. Ο νεαρός τραγουδιστής, σε ένα διάλειμμα από το στούντιο ηχογράφησης, μίλησε στην κάμερα του «Breakfast@Star» για την πορεία του μετά το μουσικό reality στο οποίο βγήκε νικητής, την εμπειρία του από το J2US και τα επόμενά του σχέδια.

«Η πρώτη ηχογράφηση έγινε στο House of Fame. Είχα βγει καλύτερος μαθητής της εβδομάδας και το έπαθλο ήταν να έρθεις στο στούντιο της Panik να κάνεις μία διασκευή» δηλώνει ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας για την παρθενική του εμπειρία με τον χώρο.

Τι γεύση του έχει αφήσει η συμμετοχή του στο House of Fame; Ο ίδιος απαντά: «Σίγουρα την καλύτερη, γιατί εξ αιτίας του παιχνιδιού βρίσκομαι εδώ πέρα αυτή τη στιγμή. Θα μπορούσα να είμαι ένα από τα παιδιά που δεν έκανε το επόμενο βήμα μετά το reality», ενώ σημειώνει ότι ο χαρακτήρας του ήταν το στοιχείο που ξεχώρισαν σε εκείνον ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Μάριος Ψιμόπουλος.

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας δεν έκρυψε και την πικρία του για την αποχώρησή του από το J2US μαζί με τον παρτενέρ του, DJ Pitsi.

«Την ημέρα που φύγαμε το ένιωθα φουλ. Τους αποχαιρέτησα όλους. Νομίζω δίκαιο δεν ήταν, υπήρχαν άτομα που ο Νίκος (DJ Pitsi) ήταν λίγο καλύτερος» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας παραδέχεται πως τις περισσότερες συμβουλές τις έχει λάβει από τον Πάνο Κιάμο, ενώ αποκαλύπτει πως το επόμενο διάστημα θα κυκλοφορήσει ο πρώτος του προσωπικός δίσκος από την Panik Records.

Πηγή