Αυτά είναι τα νούμερα.

Ο πολυαναμενόμενος All Star κύκλος του «Survivor» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής 8/1 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και μονοπώλησε από το πρώτο κιόλας λεπτό το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Η πρεμιέρα του νέου και ανανεωμένου ριάλιτι επιβίωσης ήταν σαρωτική στα νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο το «Survivor All Star» συνεχίζει να σημειώνει υψηλά ποσοστά στην τηλεθέαση, με τον μέσο όρο σε γενικό και δυναμικό να ξεπερνάει το 30%.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη (10/1) το «Survivor All Star» στο γενικό σύνολο σημείωσε μέσο όρο 32,2%, φτάνοντας σε τέταρτο (00:15 – 00:30) μέχρι και το 43,6%.

Όσον αφορά το δυναμικό κοινό, το ριάλιτι επιβίωσης είχε μέσο όρο 34,5%, ενώ στο ίδιο τέταρτο (00:15 – 00:30) σκαρφάλωσε μέχρι το 45,8%.

Μη ξεχνάμε ότι εχθές είχαμε και την πρώτη οικειθελή αποχώρηση στο παιχνίδι, εκείνη της Βρισηίδας Ανδριώτου.

Η τηλεθέαση

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Survivor – 32,2%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Survivor – 34,5%

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Πηγή