Τι είπε στον Θέμη Γεωργαντά.

Tο βράδυ της Κυριακής (15/10) θα παρακολουθήσουμε στην εκπομπή «After Dark» τη συνέντευξη που παραχώρησε o Δημήτρης Ουγγαρέζος στον Θέμη Γεωργαντά.

Στο «Mega Καλημέρα» προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα από τη συζήτησή τους, στο οποίο η γνωστός δημοσιογράφος αναφέρεται -μεταξύ άλλων- στα παιδικά του χρόνια, στη σχέση με τους γονείς του, αλλά και στα σχόλια που άκουγε συμμαθητές του λόγω των παραπανίσιων κιλών του.

«Σαν παιδί φαινομενικά ήμουν προβληματικό. Εγώ όμως ένιωθα τέλεια. Ήμουν μοναχογιός, μοναχοπαίδι, ένιωθα ότι ήμουν το κέντρο του κόσμου, με έκαναν να νιώθω έτσι και ένιωθα. Ήμουν με παραπανίσια κιλά. Ήμουν ένα παιδί που από το σχολείο μέχρι τις παρέες που μετράει η δημοφιλία του καθενός, εγώ ήμουν στους μη δημοφιλείς, στο περιθώριο. Ακόμα και στο περιθώριο όμως έκανα πάλι τις παρέες μου γι΄αυτό και δεν ένιωθα άβολα.

Ο μπαμπάς μου ναυτικός, η μάνα μου γατζωμένη από μένα. Φαντάσου η μάνα μου τα παράτησε όλα για να με μεγαλώσει. Οι γονείς μου καμάρωναν σε αρρωστημένο επίπεδο. Αυτό είναι κάτι που δε θα το βρω και νομίζω δε χρειάζεται και να το βρω. Ήταν μια περίεργη κατάσταση, δεν υπήρχε περίπτωση οι γονείς μου να αναγνωρίσουν ελάττωμα σε εμένα. Δεν υπήρχε περίπτωση να πεις κακό για τον γιο τους», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Δε με έκαναν παρέα επειδή είχα παραπάνω κιλά. Δε με ένοιαζε όμως, bullying είναι όταν σε νοιάζει κιόλας. Με έλεγαν μπιφτέκι, χοντρέ, κεφτέ… Ήμουν φυτό, ήμουν εκνευριστικός. Πήγαινα κατηχητικό μέχρι την τρίτη Λυκείου», πρόσθεσε σε άλλο σημείο.

Πηγή