Σε ποιον αναφέρεται ο καλλιτέχνης;

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και την Βασιλική Μπασιούρη μίλησε σήμερα (18/1) ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στο βίντεο που δημοσίευσε το βράδυ της Κυριακής στα social media και προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς κάτω από αυτό δέχθηκε ένα χυδαίο σχόλιο από διαδικτυακό του φίλο.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Τσαλίκης δημοσίευσε ένα βίντεό του από το γήπεδο, όπου πήγε για να παρακολουθήσει ποδοσφαιρικό αγώνα. Στην ανάρτησή του, ο ίδιος παριστάνει χιουμοριστικά έναν από τους ανθρώπους που φτιάχνουν τα παραδοσιακά «βρώμικα» έξω από τα γήπεδα και αυτό φαίνεται πως δεν άρεσε σε όλους όσοι τον ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η απάντηση του Γιώργου Τσαλίκη:

«Σκέφτηκα να κινηθώ νομικά και μπορεί να το μετάνιωσα, που δεν κινήθηκα και δεν είπα το όνομα του άνδρα που με έβρισε στα social media. Σκέφτηκα όμως τα παιδιά του, τίποτα άλλο. Μόνο τα παιδιά του σκέφτηκα. Αν το άφηνα το σχόλιο του θα το ξέρατε όλοι ποιος είναι. Απλά το έσβησα και τον προστάτευσα ουσιαστικά. Έκανα αυτό που δεν έκανε αυτός για τα παιδιά του.», είπε ο Γιώργος Τσαλίκης στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη.

Πηγή