Τι έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram;

Το ερωτικό ειδύλλιο μεταξύ της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου ήρθε και πάλι στο προσκήνιο, με αφορμή την είσοδο της της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor All Star.

Οι τραγουδίστρια «εισέβαλε» στην παραλία των Κόκκινων και επικράτησε ο κακός χαμός, καθώς υπήρξε μεγάλος καβγάς με τον Μάριο Πρίαμο, ενώ στη μέση μπήκε και ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Με τον Μάριο γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, πριν από τη συμμετοχή μου στο Survivor, από το 2017. Αρκετά χρονάκια. Είχαμε πάντα άψογες σχέσεις και νομίζω ότι κάπου έχει μείνει μέχρι εκεί.

Θέλοντας να κρατήσω κάποιες ισορροπίες, δεν ήθελα να φέρω προστριβές και προσπαθούσα να είμαι κουλ, όσο μπορεί να είναι ένας άνθρωπος μέχρι να έρθει μια κίνηση από κάποιο άτομο το οποίο οφείλει να του εξηγήσει κάποια πράγματα. Αυτή την κίνηση δεν την είδα, πόσο μάλλον όταν η Ευρυδίκη δεν μπορούσε να κρατηθεί και είπε στον Μάριο τι ακριβώς συμβαίνει έξω» είπε, μεταξύ άλλων, η Ελευθερία Ελευθερίου στην κάμερα.

Από την άλλη, η Καρολίνα Καλύβα παρακολούθησε το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor All Star, ωστόσο δε θέλησε να τοποθετηθεί για τα όσα έγιναν. Η ίδια ανέβασε βέβαια ένα στιγμιότυπο στα instastories, στο οποίο στηρίζει δημόσια την καλή της φίλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Πηγή