Ο Πύρρος Δήμας βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούν οι Μέλιsses και η Δέσποινα Βανδή.

Ο Πύρρος Δήμας επέλεξε το βράδυ του Σαββάτου να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας. Οι δυο τους τρέφουν ιδιαίτερη εκτίμηση ο ένας για τον άλλον αφού μάλιστα τους ενώνει και η κοινή καταγωγή από τη Βόρεια Ήπειρο.

Ο Χρήστος Μάστορας έχει εκφράσει πολλές φορές τον θαυμασμό του στο πρόσωπα του Πύρρου Δήμα. Για εκείνον ήταν ο «σούπερμαν» των παιδικών του χρόνων, ο ήρωάς του που τον έκανε να έχει πίστη στον εαυτό του.

Ο Ολυμπιονίκης, λοιπόν αφού απόλαυσε το πρόγραμμα που έκανε ο τραγουδιστής τον επισκέφτηκε στα καμαρίνια, όπου έβγαλαν μία φωτογραφία μαζί και ο frontman του συγκροτήματος Melisses θέλησε να του πει ένα δημόσιο «ευχαριστώ».

«*Πύρρος* Είσαι πραγματικά μεγάλος όταν σε ξέρουν με το μικρό σου όνομα. Μόνο μικρό βέβαια δεν είναι αυτό το όνομα όταν μπορεί και σηκώνει μια ολόκληρη Ελλάδα με τα χέρια του. Πύρρο, σε ευχαριστώ για την όμορφη έκπληξη χθες βράδυ στο Έναστρον, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά και για ο,τι έχεις κάνει για την Ελλάδα και την ιδιαίτερη πατρίδα μας τη Βόρεια Ήπειρο», γράφει στην ανάρτησή του.

Χρήστος Μάστορας: «Κατάλαβα ότι ο Σούπερμαν υπήρχε και για μένα είναι ο Πύρρος Δήμας»

Ο Χρήστος Μάστορας σε μήνυμα που έστειλε με βίντεο στην εκπομπή, είπε ότι όταν είδε τον ολυμπιονίκη το 1992 να σηκώνει εκείνα τα βάρη «Κατάλαβα ότι ο Σούπερμαν υπήρχε και για μένα είναι ο Πύρρος Δήμας. Χάρη σ αυτόν αγάπησα τη λέξη Βορειοηπειρώτης».