Η φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram.

Με αφορμή το Πάσχα χιλιάδες Έλληνες άφησαν τη βάση τους στις μεγαλουπόλεις και ταξίδεψαν στα χωριά τους ή σε κάποιο νησί προκειμένου να περάσουν αυτές τις ημέρες μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η Σία Κοσιώνη.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και βρέθηκε σε έναν παραθαλάσσιο προορισμό μαζί με την οικογένειά της. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία από τις διακοπές της.

Η χθεσινή ημέρα ήταν διπλή γιορτή για τη Σία Κοσιώνη, καθώς πέρα από την Ανάσταση του Χριστού, είχε και την ονομαστική γιορτή της. Η γνωστή δημοσιογράφος γιόρτασε το όνομά της περιτριγυρισμένη από πρόσωπα που αγαπά και την αγαπούν. Παράλληλα, δέχτηκε δεκάδες μηνύματα με ευχές από τους διαδικτυακούς φίλους της.

Και μπορεί στο πλαίσιο της δουλειάς η Σία Κοσιώνη να είναι συνεχώς βαμμένη και να φορά κοστούμια και ταγιέρ, ωστόσο για τις διακοπές της επιλέγει να υιοθετεί το casual και αθλητικό στιλ χωρίς να βάφεται.

Θέλοντας, λοιπόν, να ευχαριστήσει όσους της ευχήθηκαν, η δημοσιογράφος πόζαρε χαμογελαστή στον φακό, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, φορώντας τις φόρμες της και έχοντας ως φόντο τη θάλασσα.

«Να θυμάσαι να βρίσκεις χρόνο να γελάς! Ευχαριστώ για τις αμέτρητες ζεστές ευχές! Χρόνια πολλά σε όλους!!!», έγραψε η Σία Κοσιώνη στην ανάρτησή της.

Πηγή