Δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες στο Instagram.

Ένα ατύχημα είχε πριν από μερικές μέρες μέρες η Αγγελική Νικολούλη και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην μεταδοθεί το «Φως στο Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής 7 Απριλίου.

Με ένα μακροσκελές κείμενο στην ιστοσελίδα της, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θέλησε να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη και να στείλει στους τηλεθεατές της εκπομπής της τις ευχές της για Πάσχα.

«Ένας μικρός τραυματισμός, με ανάγκασε να απέχω από την έρευνα για λίγες ημέρες. Την… πάτησα από τον Νώντα! Όχι δίποδο, αλλά τετράποδο γάτο, που ξαφνικά αποφάσισε να μου δείξει τα νύχια του…

Το μάτι μου που δέχθηκε την… επίθεση είναι ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο σημείο. Ακολουθώντας τις συμβουλές των ιατρών, δεν είχα άλλη επιλογή από το να απέχω από οτιδήποτε θα μπορούσε να το επιβαρύνει.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, σας στέλνω ευχές καρδιάς για ένα καλό και ξέγνοιαστο Πάσχα», έγραψε -μεταξύ άλλων- η Αγγελική Νικολούλη.

Στις πρώτες φωτογραφίες μετά το ατύχημα που είχε, η Αγγελική Νικολούλη φοράει γυαλιά ηλίου προστατεύοντας τα μάτια της.

Η παρουσιάστρια του Mega μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram στιγμές από το ψήσιμο του οβελία, αλλά και βίντεο από βόλτα της στη θάλασσα.

Πηγή