Τι συνέβη;

Ο Χρήστος Χολίδης είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και αρκετές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους όσα τον απασχολούν και τον προβληματίζουν.

Αυτή τη φορά, ο γνωστός τραγουδιστής προχώρησε σε μια όχι και τόσο ευχάριστη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, ο ίδιος έκανε γνωστό ότι του έκλεψαν τη μηχανή σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Αττικής, καλώντας να την επιστρέψουν πίσω.

«Για εσάς που κλέψατε τη μηχανή μου από το Village Park, μπορείτε αύριο να την αφήσετε στην πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω γιατί θα σας βρω», έγραψε στο Instagram ο Χρηστός Χολίδης, προσθέτοντας και τον αριθμό πινακίδας της μηχανής του.

Οι followers του έσπευσαν να σχολίασαν την ανάρτησή του, ελπίζοντας για την ευχάριστη εξέλιξη, προκειμένου ο Χρήστος Χολίδης να καταφέρει βρει τη μηχανή του.

Πριν από κάποιους μήνες, ο Χρήστος Χολίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε σε ένα σοκαριστικό ατύχημα που είχε στον στρατό, πέφτοντας με αλεξίπτωτο από αεροπλάνο.

«Ήμουν στις ειδικές δυνάμεις, στα αλεξίπτωτα και είχα ένα ατύχημα οπότε άλλαξε λίγο όλη η κοσμοθεωρία μου. Αν και σε μικρή ηλικία πλέον με πονούσε που έπαιζα μπάσκετ. Το ατύχημα προήλθε από την πτώση με αλεξίπτωτο από το αεροπλάνο. Στο αεροπλάνο είχα βγάλει τον αγκώνα μου και είχα καεί όλος, εδώ, στον λαιμό. Ήταν σοβαρό ατύχημα. Ξύπνησα στο 401 και δεν θυμάμαι τίποτα. Ενώ ήμουν όρθιος και με πήραν σηκωτό, με έβαλαν στο ασθενοφόρο και μου μιλούσαν», είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Χολίδης.

Πηγή