Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο πιο #hot προορισμό διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα!

Ο Πέτρος Ιακωβίδης & η Λένα Ζευγαρά ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στο πλήρως ανακαινισμένο FANTASIA την περασμένη Παρασκευή 28 Απριλίου κερδίζοντας τις εντυπώσεις απ’ το πρώτο κιόλας διήμερο! Δύο λαμπερά και πολύ επιτυχημένα πρόσωπα της Ελληνικής δισκογραφίας, συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής , παρουσιάζοντας την πιο #must πρόταση διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα για το φετινό καλοκαίρι!

Πολλοί ήταν οι επώνυμοι φίλοι των δυο καλλιτεχνών που βρέθηκαν στο FANTASIA τις πρώτες δυο ημέρες λειτουργίας του νυχτερινού κέντρου.

Το βράδυ της Παρασκευής στο Fantasia διασκέδασε ο Μάρκος Σεφερλής και ο Ηλίας Καμπακάκης.  Ο Πέτρος Ιακωβίδης τους καλησπέρισε και κάλεσε τον Ηλία Καμπακάκη στη σκηνή όπου τραγούδησαν μαζί την επιτυχία “Παλιοπράγματα” ενώ μοιράστηκαν με το κοινό την ιστορία πίσω απ’ την γνωριμία τους.

Το ίδιο βράδυ στο FANTASIA διασκέδασε ο  Γιώργος Λιβάνης, που την περασμένη σεζόν εμφανίζονταν στον ίδιο χώρο δίπλα στον Νίκο Οικονομόπουλο. Ο Πέτρος Ιακωβίδης κάλεσε τον καλό του φίλο στη σκηνή ενώ ο Γιώργος Λιβάνης με την σειρά του αφού ευχήθηκε καλή πρεμιέρα στους συναδέλφους του, τραγούδησε τις επιτυχίες του “Θέλω & άλλα” και “Ένας αλήτης είμαι”.

Το βράδυ του Σαββάτου ο Σταμάτης Γονίδης διασκέδασε στο FANTASIA! H Λένα Ζευγαρά τον καλησπέρισε με τα πιο θερμά λόγια και ο δημοφιλής ερμηνευτής της έκανε την τιμή να τραγουδήσουν παρέα τις μεγάλες επιτυχίες του  “Έτσι” ,”Απόφαση καρδιάς” & “Δυόμιση”. 

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο πιο #hot προορισμό διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα!

 FANTASIA  Κάθε Παρασκευή & Σάββατο Λ. Ποσειδώνος 5 – Ελληνικό || RSV: 2108940203 – 2108940302 www.fantasialive.gr