Κυκλοφορεί από τη Sonar Music.

Ο Σταμάτης Γονίδης, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει στην αθηναϊκή νύχτα, με τους φανατικούς θαυμαστές του να ανυπομονούν για τη στιγμή που θα τον δουν και πάλι πάνω στην πίστα να ερμηνεύει τις μεγάλες επιτυχίες του.

Ο καταξιωμένος λαϊκός ερμηνευτής την εφετινή σεζόν θα ηγηθεί του σχήματος σε ένα από τα πιο ιστορικά νυχτερινά κέντρα των Αθηνών, που δεν είναι άλλο το «Can-Can».

Λίγο πριν την έναρξη των εμφανίσεών του σε αυτό το θρυλικό μαγαζί ο Σταμάτης Γονίδης κυκλοφορεί το νέο του single.

Πρόκειται για ένα τραγούδι το οποίο το έχει επανεκτελέσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, βάζοντας τη δική του ξεχωριστεί ερμηνευτική σφραγίδα σε αυτό.

Ο λόγος για το τραγούδι «Έτσι πάντοτε λέω», το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1988 από τη φωνή του Δημήτρη Κοντολάζου και είναι σε μουσική του Τάκη Σούκα και σε στίχους του Βασίλη Παπαδόπουλου.

Με την κυκλοφορία αυτού του τραγουδιού ο Σταμάτης Γονίδης κατά κάποιον τρόπο νιώθει ότι επιστρέφει στις μουσικές ρίζες του.

Κι αυτό γιατί το «Έτσι πάντοτε λέω», ήταν ένα από τα τραγούδια που υπήρχαν στο ρεπορτόριό του στο ξεκίνημα της σπουδαίας καριέρας του και, όπως είναι φυσικό, το αγαπάει ιδιαίτερα.

Κυκλοφορεί από τη Sonar Music.