Και τα δύο τραγούδια αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay.

Η Άννα Βίσση, μία από τις πιο καταξιωμένες, πολυβραβευμένες, διαχρονικές, εμπορικές κι αγαπητές καλλιτέχνιδες, που φέτος συμπληρώνει και γιορτάζει 50 χρόνια διαρκούς κι επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική μουσική, μας χαρίζει δύο νέες επιτυχίες, παράλληλα με τις επετειακές της συναυλίες, αλλά και τις δύο μεγαλειώδεις εμφανίσεις της στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, που έγιναν sold out σε χρόνο – ρεκόρ 4 ωρών.

Δισκογραφικά, η Άννα Βίσση «μαγεύει» το κοινό παρουσιάζοντας με τη μοναδική φωνή της τραγούδια που έγραψε ο συνθέτης της ζωής της, ο Νίκος Καρβέλας κι ερμήνευσαν πρώτοι άλλοι καλλιτέχνες, μέσα από ένα δισκογραφικό project που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Gold.

Η αρχή έγινε με το «Ξανά», στο οποίο η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας ενώνουν τις φωνές τους σε ντουέτο μετά από 20 χρόνια. Το τραγούδι, που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1994, έρχεται στο σήμερα με τις μοναδικές φωνές τους και μας ταξιδεύει στο διηνεκές της σχέσης τους, μίας ιδιαίτερης, δυνατής και καρμικής αγάπης, προσωπικής και επαγγελματικής.

Ακολούθησε το «Είναι Αστείο», που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1993 και η Άννα Βίσση το φέρνει στο προσκήνιο μέσα από ακόμα μία εξαιρετική ερμηνεία της και με την αστείρευτη ενέργειά της, αλλά και μία ενορχήστρωση με πρωταγωνιστή το τρομπόνι.

Και τα δύο τραγούδια αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay.

Παράλληλα, η Άννα Βίσση, μετά από τις δύο φαντασμαγορικές και sold out επετειακές συναυλίες της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, κορύφωσε τον εορτασμό για τα 50 χρόνια της μουσικής της πορείας , με μία επική συναυλία στη γενέτειρά της, την Λάρνακα, με special guests και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, την οποία παρακολούθησαν πάνω από 50.000 θεατές. 

Επίσης, έγραψε ακόμα μία χρυσή σελίδα στη σπουδαία της διαδρομή, καθώς έκανε δύο μεγαλειώδεις εμφανίσεις στο εμβληματικό Ωδείο Ηρώδου Αττικού, τα εισιτήρια των οποίων έγιναν ανάρπαστα σε 4 ώρες, κάτι που δεν έχει συμβεί ξανά με Έλληνα καλλιτέχνη στον εν λόγω χώρο.

Δείτε το visualizer:

Δείτε το visualizer:

Βρείτε το «Είναι Αστείο» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής: Spotify: https://spoti.fi/44Brxwl iTunes/Apple Music: https://apple.co/44sKXDI Deezer: https://bit.ly/44wis82

Βρείτε το «Ξανά» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής: Spotify: https://spoti.fi/3Jw6EKU iTunes/Apple Music: https://apple.co/3PwroWO Deezer: https://bit.ly/44fHPLl