Διαστάσεις έχει πάρει η καταγγελία που έγινε σε βάρος του Δημήτρη Αλεξάνδρου από τον δημοσιογράφο Χρήστο Κούτρα, ότι δηλαδή δέχτηκε απειλές, έπειτα από ρεπορτάζ που είχε παρουσιάσει στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, για το όνομα που θα έπαιρνε ο γιος του με την Ιωάννα Τούνη.

Με το συγκεκριμένο θέμα ασχολήθηκαν σήμερα όλες οι εκπομπές.

Μεταξύ αυτών, και η Φαίη Σκορδά η οποία θέλησε να πάρει θέση λέγοντας πως σοκαρίστηκε με όλα αυτά που έμαθε και τόνισε πως μια τέτοια, απειλητική συμπεριφορά δείχνει και το ποιόν ενός ανθρώπου.

«Βγήκε σήμερα ο Χρήστος Κούτρας και είπε κάτι στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή που εμένα με έκανε να πέσω από τα σύννεφα. Στέλνεις μηνύματα και απειλείς έναν δημοσιογράφο και του λες, “θα σε ισοπεδώσω;” Και καταλήξανε στο τμήμα γιατί φοβήθηκε ο Κούτρας και έκανε καταγγελία; Δε μπορείς να έχεις παράπονα και να μιλάς για ηθική και να λες ότι δε σε σέβονται, όταν θες να έχεις την απαίτηση οι γύρω σου να είναι σωστοί, δε μπορείς να μιλάς με αυτόν τον τρόπο, απειλώντας εμμέσως ή ευθέως.

Για μένα αυτό, δείχνει το ποιόν ενός ανθρώπου… Για να είμαι σωστή, μίλησα μαζί του 40 λεπτά και λέω, το παιδί βλέπει τα πράγματα διαφορετικά και έχει κάποιες ευαισθησίες και μετά ακούω ότι αυτό το παιδί απαντάει, “θα σε ισοπεδώσω”… Ποιος είναι αυτός που γράφει, “θα σε ισοπεδώσω”;» είπε η Φαίη Σκορδά.