Από κοινού δηλώσεις έκαναν η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην κάμερα της εκπομπής “Fay’s Time”.

Για τη συνύπαρξή τους στο “Σπίτι με το Mega”, η διάσημη παρουσιάστρια είπε: “Εγώ ήμουν επιλογή του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Είδα σε εκείνον αυτά που βλέπω τώρα. Έχει τόσα θετικά στοιχεία που μου δημιουργούν ενθουσιασμό αλλά και σεβασμό. Έχουμε καταφέρει να κοιταζόμαστε στα μάτια και να ξέρουμε ακριβώς τι θέλει ο ένας από τον άλλον. Υπάρχει μία πολύ καλή θα έλεγα χημεία, μία έλξη μεταξύ μας επαγγελματικού επιπέδου, η οποία θα εξελιχθεί φαντάζομαι σε μία σταθερή και ωραία φιλιά γιατί δεν θα ήθελα να τον χάσω από τη ζωή μου”.

Από τη μεριά του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δήλωσε: “Η Ρούλα είναι η κορυφαία του είδους. Η συναδελφική αυτή σχέση νιώθω ότι άρχισε να μπαίνει στον δρόμο μίας αδερφικής σχέσης και στον δρόμο μίας αρμονικής συνεργασίας”.

Στη συνέχεια, η Ρούλα Κορομηλά ρωτήθηκε αν κατά τη διάρκεια της μακράς τηλεοπτικής της καριέρας έχει νιώσει ποτέ εγκλωβισμένη στην εικόνα της.

Εγώ από την αρχή που ξεκίνησα να κάνω τηλεόραση ζούσα σε έναν ουρανό απόλυτης ελευθερίας. Δεν θεωρώ ότι η αναγνωρισιμότητα και η δημοσιότητα με έχουν επηρεάσει ή με έχουν αλλάξει. Είμαι ίδιος άνθρωπος απλά σκέφτομαι λίγο πιο σοφά. Θα μπορούσα να πω ότι είναι πιο εγκρατής, που δεν θα έπρεπε γιατί πάντα είμαι ο εαυτός μου, πάντα θέλω να λέω την αλήθεια μου και δεν με αφορά πώς εκλαμβάνεται ή ερμηνεύεται” απάντησε.

Η Ρούλα Κορομηλά, όπως ανέφερε στη συνέχεια, δεν σκέφτεται για την ώρα αν θα αναλάβει την παρουσίαση και ενός άλλου project πέρα από το “Σπίτι με το Mega”.

Δεν κάνω σχέδια για το μέλλον, αυτό είναι αρχή μου. Θέλω να ζω τις στιγμές, ζω το τώρα και το ζω στο έπακρο” δήλωσε η Ρούλα Κορομηλά.

Δείτε το σχετικό βίντεο: